Fri Fragt over 199,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 199,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Hvem er vi?


Det store smil og den gode stemning, den er mit personale mester i.

De giver dig altid et ærligt svar, da vores motto er ærlighed fremfor salg.

De kan deres job til fingerspidserne. De bliver trænet af leverandørerne og de er gode til at "nørde" selv, da vi vil kunne fortælle kunden mere om produkterne end de kan google sig frem til.

Hos Lohse kan du træffe disse dejlige mennesker
  • Du møder vores sælger Maikens dejlige smil når du træder ind i butikken i Nygade. Maikens hverdag er fyldt med dejlige kunder og med at gøre butikken lækker og inspirende.
  • Lines stemme kender du hvis du har haft fat i kundeservice. Line er lidt af en blæksprutte. Hun er både vores lingeri specialist og vores kundeservice. Det er Line som besvarer dine mails og tager telefonen når du ringer.
  • Bjarne er vores webredaktør og min mand. Det er Bjarne som fylder alle vores skønne varer ind i webshoppen. Det er ikke sikkert du har mødt Bjarne men hvis du ser med på vores live, så kender du hans stemme og ikke mindst hans kaffekop.
  • Karina er chefen og når hun ikke suser rundt på messer, så sætter hun rammerne både for butikken og webshoppen. Karina står for markedsføringen og på onsdagens live, kan du hvordan hun klæder sig af for at vise dig hvordan du kan blive klædt på.
Vi glæder os til at se dig

De bedste hilsner

Karina og Bjarne
Hoslohse.dk