Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok
JUNGE - Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust
  • JUNGE - Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust
  • JUNGE - Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust
  • JUNGE - Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust
  • JUNGE - Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust

JUNGE

Clea - Quiltet Vinterjakke - Rust

Den har aftagelig og justerbar hætte der er varm. Udstyret med høj krave hvor lynlås går godt op og lukker af og overfald med trykknapper stopper enhver susen ind. Den har god længde over bagen. Flot lavet med grå detaljer samt logo på ærme med lille lynlås lomme over. På brystet endnu en lomme med den flotte lynlås der er med rød stribe i samt det grå, det går igen og ser drøn smart ud. Med varme lommer, og har også inderlomme med lynlås. Den er naturligvis lavet med quilt syninger der fremhæver figuren på bedste vis. Pasformen er modern fit med komfortabel plads. Den er foret med teknisk polyester der har åndbare egenskaber som dun. I denne jakke klarer bider kulden, vinden og de korte regnbyger ikke. Farveforskellen på det første billede og de næste, er forskellen i lyset billedet er taget i - det er flot som den kan skifte farve.

Ryglængde på 75 cm.

Yderstof 60% polyester, 40% nylon. Detaljer i 66% nylon, 34% polyester. Mellem foer og foer i 100% polyester. Vask 30 gr.

Varenr. 0220 2072 68 39
DKK 1.399,- DKK 1.000,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 495 kr.
JUNGE

Vi anbefaler også