Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok
GAVEKORT -

GAVEKORT

Er Du i tvivl om hvilken gave Du vil glæde med. Ja så fortvivl ikke, for et gavekort glæder altid. Det åbner mulighed for at man som modtager får muligheden for at flotte sig med at købe noget man måske ellers ikke ville "ofre" på sig selv. Vi har lagt vidt forskellige beløbsstørrelser ind for at alle skal føle de kan være med og vi mener således alle anledninger hvor man ønsker at give et gavekort kan dækkes.
Vi tager hånd om Din bestilling som vi selv ønsker at modtage en sådan gave, dvs den bliver pakket flot ind med sans for detaljen, når Du senere færdigører bestillingen bliver Du spurgt til hvordan det skal pakkes ind og får her mulighed for at hakke af. Ligeledes bliver der mulighed for at udfylde hvor det skal sendes hen.

Det kan naturligvis bruges såvel på www.hoslohse.dk som også i butikken.

Gavekortet udløber efter 3 år fra købsdato. Benyttes gavekortets fulde beløb ikke ved handel udstedes blot et nyt på restbeløbet, det byttes dermed ikke til kontanter.
DKK 1.000,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 495 kr.

Vi anbefaler også