Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok
CHANTELLE - Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol
  • CHANTELLE - Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol
  • CHANTELLE - Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol
  • CHANTELLE - Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol
  • CHANTELLE - Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol

CHANTELLE

Pyramide Full Cup 4 Parts Bh - Petrol

Man får hvad man betaler for, man kan mene at en bh på den gode side af 600,- er kostbart, ja - enig, men den er ikke dyr. Pyramide serien er udviklet til at favne barme med mere volume, de er lavet som 4 parts bh'er med fuld skål. Men det så smukke design der er så moderne bruger alle kneb til at fuldende hvad gud har skabt. Det kan lyde forkert men mener faktisk at den tilfører barmen en lethed. Den har transparent blonde og tyl der er anvendt sidder lige i skabet. Kast et blik på marquis'en der er skabt på en sådan vis at den udstråler lethed. Jeg har hænderne over hovedet og kan slet ikke få dem ned - det er håndværk. Stropperne er brede bløde og aflastende samt justerbare. Med bøjle. Vingerne er ikke ekstra brede/høje som man normalt ser ved stor skåls bh'er, det skyldes skålenes form. Så wupti vingerne er i tyl/mesh og kun medium i str - sagde jeg lethed ;-) og minimalisme. Eye og hook som vi kender det med to i højden og hele fire til omkredsen. Det er en vinder.

Blonde 90% nylon, 10% elastan, tyl 84% nylon og 16% elastan, tyl 69% nylon samt 31% elastan, vinger 100% polyester. Vask i hånden.

Varenr. C14610 062

DKK 619,- DKK 310,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 495 kr.
CHANTELLE

Vi anbefaler også