Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Chantelle

Chantelle

Chantelle er sofistikeret fransk lingeri i helt egen klasse med exclusive bh'er med bøjle og flotte blonder i størrelse 70-100 cm op til H skål. Chantelle har også sit Soft Stretch program - der er sømløst lingeri i onesize, som enten passer størrelse 36-42 eller 44-52. Se hele den store serie af trusser og toppe her .

Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Chantelle.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
TRIUMPHMEYPRIMADONNAPLAISIRNATURANAFEMILETMARIE JOSLOGGI.
< 1 2 3 >

Chantelle lyder fransk - og det er det ;-)

Vi skal langt tilbage, faktisk helt til 1876 hvor Gamichon begynder i det små med basisvarer der havde elastik. Det var uprøvet og brød med traditioner. Herefter blev det mere og mere familie der blev involveret, produktionen tog fat og Chantelle tog hul på korseletter og korsetter. Kravene øges til kvalitet og design blandt forbrugerne hvorfor Chantelle hurtigt stillede produktionen ind på de højere krav og lagde til. Således er brandet dybt funderet i kvalitet og design. Siden 60'erne har Chantelle produceret bh'er der var spydspids for lingeri på en helt ny måde. Her var nemlig tænkt mere feminint og sexet frem for funktionelt, det var ikke tideligere set i samme omfang. Chantelle er gode til at se ind i fremtiden og er i konstant bevægelse med nye unikke og moderigtige kollektioner til kvinder i alle former og størrelser, der holder til hverdagen - og det er så vigtigt.


Chantelle hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi går så godt i hånd med Chantelle at vi helt naturligt ser alle kollektioner året rundt. Det er fashion og basis med elegante designs. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Søger Du en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Chantelle

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller Du har forelsket Dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Chantelle og tager den gerne hjem til Dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever jo af service

Så tænker du at vi kan hjælpe med noget som helst skal du bare fange os, og meget gerne på mail hoslohse@hoslohse.dk så kigger Karina på det og vender tilbage.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.