Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
JBS of Denmark

JBS of Denmark

JBS of Denmark er en ny serie til kvinder fra JBS. Serien består af undertøj, strømper og loungewear fremstillet af bambusviskose, økologisk bomuld og elastan. Bambusviskosen er antibakteriel og temperaturregulerende. Tøjet er også perfekt som hyggetøj såkaldt loungewear eller til yoga øvelser.

Ved design af serien, har der været stor fokus på at tøjet skal være behageligt at have på. Det er superblødt og uden syninger, så der ikke er noget der kradser.

Størrelser ligger fra small til xxl. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra JBS.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
TRIUMPHMEYPRIMADONNAPLAISIRNATURANAFEMILETMARIE JOSLOGGI.➔ CHANTELLE
< 1 2 >

JBS of Denmark

Det er det lyder meget dansk - og det er det. Lavet til du og jeg med nordisk tilgang hvad angår pasform, anvendelse af materialer samt farver. Så ligger det lige til højrebenet. Det er "Made for hygge" i følge den engelske avis The Telegraph har de defineret hygge som "fravær af alt der kan forstyrre" det er sådan vi ser JBS of Denmark. Vaskeanvisninger er svejset fast i tøjet så du slipper for ubehaget ved syninger deraf begrebet "designed to relax". Med fokus på at Stressforeningen oplyser at mere end 430.000 danskere har symptomer på stress så er det ok at tage en slapper. Det mener JBS of Denmark så meget at de har lavet et manifest der er printet indvendigt i bambus loungewear tøjet. Jeg vil ikke afsløre teksten her, men den er virkelig mindful.


Hvad ved vi om JBS of Denmark - hvad er historien

Jo i 1939 blev firmaet grundlagt som JBS, og trofast mod Danmark, moden og design af høj kvalitet. JBS of Denmark er den mest visionære serie hos JBS. Den fortæller om høje standarder, bedste materialer samt høj finish.
Kollektionen er afspejler dansk mode der er inspireret af minimalisme, design og arkitektur. Med indgangsvinklen til miljø og bæredygtighed.


Den lille sjove historie

Bider du mærke af den lille mand i logoet, du har nok ikke lagt mærke til det men vender du logoet så manden lægger og slapper af bliver manden til DK. Dansk design, hygge og bæredygtighed.


Nu vi nævner bæredygtighed

JBS of Denmark har følgende certificeringer, GOTS, FSC, Øko-Tex standard 100. Det er da ret godt og viser vejen.


JBS of Denmark hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alt hvad vi formår året rundt. Det er nordic fashion solidt fæstet i dansk kultur. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos JBS of Denmark

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos JBS of Denmark og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.