Fri Fragt over 199,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 199,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Plaisir

Plaisir

PLAISIR lingeri er dansk design, lavet af de bedste materialer med plus size kvinden i tankerne. Udvalget af overdele er stort - bh med og uden bøjle, bikinier og badedragter altsammen i størrelse 80-110 B-H skål. String og midi trusser findes i størrelse 42-56.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
PRIMADONNAMEYFEMILETTRIUMPHNATURANACHANTELLEMARIE JO SLOGGI.
< 1 2 3 >

Plaisir en vaske ægte dansk succes

Oh yes Du læste rigtigt, og de gør det saftsusemig fremragende. De har nogle af branchens bedste modelbilleder med rigtige fyldige og frodige former der virkelig kan hylde den kurvede kvindekrop. Det gør det nemt at holde af mærket der blev startet af Ulsø-Design i starten af 1950'erne, vi har været med lige siden. Fokus har siden starten været undertøj i alle str., sidenhen er fokus blevet lagt på plus size. Her er praktisk hverdagsagtigt, forførende sensuelt, boudoir og meget mere. Noget for enhver i de større str. Fidusen er at designe i Danmark nu man vil ramme den danske kvinde, og producere i Europa for at holde kvalitet i top og den fragtmæssige afstand kort. En opskrift der har givet høj kvalitet i plus size størrelser og samtidigt holdt prisen i bund. Skomager, bliv ved din læst - kunne man tilføje.


Skal Du så undvære noget fordi at Du er plus size

Nej absolut ikke, Plaisir har Din ryg. For der produceres bh'er med ekstra støtte, fylde, med bøjler, uden bøjler, sports bh'er, chemiser, nattøj, shapewear, kåber, trusser der går højt op, sidder lavt eller som string og jeg kan blive ved. Kan Du tænke det har Plaisir lavet det, men kun i plus size. Ja ja det er fint men lad mig bare se alt Plus Size Lingeri & Nattøj eller Plus Size Strømper.


Hvor er det nye og hvor ligger der måske nogle guldfund til små penge

Det skal være nemt at finde noget nyt og spændende, derfor ligger det senest ankomne Plaisir øverst på siden. Det højt aktuelle ligger altid øverst og frister naturligvis den svage sjæl ;-) det kan virke tarveligt men er faktisk en service idet Du jo oftest leder efter noget nyt og spændende. Tilsvarende ligger udsalg og tilbud længere nede på siden. Her er tale om tidligere modeller der både kan være fashion, basis/noos samt ekspres kollektioner, som altså skal sælges ud. Her ligger virkeligt mange guldklumper som kan købes til små penge. Det er så genialt fordi at Du kan være heldig at finde højt aktuelle varer fra forrige kollektioner som kan købes til små penge. Det er en fantastisk måde lige at få lidt mere med i kurven således at den fragtfrie grænse opnås. Husk når at Du scroller er det kollektioner der ligger i rækkefølge efter tid, så skal Du finde ex. noget til sommer kan det komme af flere omgange. Men skænk en kop varmt og det er tiden værd at se det hele. Oftest sendes alt nyt fra Plaisir lageret samtidigt til hele kongeriget, så er det op til os hver især hvor hurtigt at det kommer i butikken samt på webshoppen - det gør det lynhurtigt - for vi elsker Plaisir. Fedt jeg elsker udsalg og tilbud tag mig til det her og nu.


Lad os HosLohse.dk vise Dig Plaisir

Jeg vil opfordre Dig til at se med på vores onsdags lives på Facebook, her er tit indslag med Plaisir, uanset hvad Du måtte lede efter. Det kan give en glimrende introduktion til mærket og hvad det formår. Har Du brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house der træder til. Er der en bestemt style Du gerne vil opleve, siger Du til for så laver vi gerne en privat lille modeopvisning til Dig, eller tager den med live. Falder Du for noget vi ikke har hjemme skaffer vi det hurtigst muligt, uden at det går ud over Din returret eller bliver mere kostbart. Husk at HosLohse.dk er til for Dig, og vi er med Dig hele vejen til at Du er ordentligt klædt på først der er vi i mål. Vil lige nævne at vores lives ofte går med grin, fis og ballade, tips og tricks. Vi har stor vidensdeling på tværs og samler alle aldre. Du kan i ro og mag se med eller deltage aktivt i konkurrencer med gevinster. Der er naturligvis altid mulighed for at gøre en god handel, om end at salg alene ikke er fokus. Facebook det styrer og jeg vil gerne se det tag mig til det nu.