Fri Fragt & Retur over 595,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-

Handelsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse på varer købt på www.hoslohse.dk

www.hoslohse.dk ejes af Lohse Nakskov ApS, CVR-nr. 37061328, Nygade 3, 4900 Nakskov, tlf. 24598763, mail hoslohse@hoslohse.dk. Alle aftaler indgås på dansk.

Betaling og levering


Vi modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard, JCB, American Express, MobilePay & ViaBill.

Vi trækker først beløbet, når varen afsendes. Afsendelse er fundet sted ved overdragelse til GLS.

Har du bestilt flere varer, og er en af varerne i restordre, trækker vi først betalingen, når ordren afsendes. Hvis vi aftaler leveringen af flere omgange, så hæver vi pengene når første levering afsendes herfra.

Priserne er angivet i danske kroner og er inkl. dansk moms. Prisen for fragt lægges oven i prisen. Du vælger fragtform i slutningen af betalingsforløbet.

Varen vil blive leveret 1-3 hverdage efter dit køb. Nogle varer kan kræve længere leveringstid, men vi gør altid dig opmærksom på dette ved behandling af ordren.

Varen bliver leveret med GLS. Hvis du køber for mere end 595 kr., sender vi det fragtfrit til dig til pakkeshop. Du vælger pakkeshoppen. Du kan dog vælge omdeling mod at betale for det.

Afhenter du ikke varen i pakkeshoppen, skal du selv betale fragt for genfremsendelse. For uafhentede pakker forbeholder vi os ret til at fratrække et gebyr på 50 kr., som svarer til den returomkostning vi har og 39 kr. i porto, som er den udgift vi har haft for at sende pakken til dig i første omgang.

Vi leverer som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, men du er altid velkommen til at skrive/ringe til os hvis du ønsker at få en vare til udlandet.

Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken Nygade 3, 4900 Nakskov. Så sender vi dig en mail når vi har fundet varen frem og så kan du hente den inden 14 dage i butikkens åbningstid. Vi trækker beløbet når vi afsender mail.

Vi tilbyder gaveindpakning for 15 kr. Alle gaver påsættes et byttemærkat og der lægges fortrydelsesformular i pakkerne. Derved kan gaverne byttes uden at du skal involveres. Når der er tale om en gave, beder vi modtageren oplyse kontonummer til den konto hvorpå returbeløbet skal indsættes, så det bliver modtagerens egen konto. Ønskes en anden løsning skal vi meddeles dette.

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler på www.hoslohse.dk. Køb foretaget i vores fysiske butik, følger de regler som er listet op i butikken.

Du har ret til at fortryde en aftale 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse. Har du bestilt flere varer i en ordre, og
vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.


Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder, ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Lohse Nakskov ApS, Nygade 3, 4900 Nakskov, hoslohse@hoslohse.dk.
Dokumentation på købet skal vedlægges brev eller e-mail. Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular (denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende):

Til
Hoslohse.dk
c/o Lohse Nakskov ApS
Nygade 3
4900 Nakskov
tlf. 24598763
Email : hoslohse@hoslohse.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale på følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

Det er ikke obligatorisk at udfylde formularen. Benytter du fortrydelsesformularen, kvitterer vi for modtagelsen pr. mail. Fortrydelsesformularen bliver sendt til dig sammen med vores bekræftelse af købet. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.


Returnering og ombytning

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende varen retur til HosLohse.Dk, Nygade3, 4900 Nakskov eller aflevere den i vores fysiske butik Nygade 3, 4900 Nakskov uden unødig forsinkelse. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet 30 dage. Husk at udfylde og vedlægge returskemaet, som vi har vedlagt i pakken.

Du skal selv afholde de direkte udgifter forbundet med returforsendelsen af varerne, og du alene bærer ansvaret for at varerne sendes i god stand.

For at gøre returprocessen nem for dig, vedlægger vi en fortrykt returlabel i din pakke. Du kan vælge at benytte denne ved returnering via GLS. Hvis du benytter returlablen fratrækker vi 39 kr. i det beløb som du skal have tilbagebetalt, medmindre din oprindelige bestilling var over 595 kr. Hvis din oprindelige bestilling var over 595 kr., betaler vi returfragten.

Hvis du ikke ønsker at benytte den fortrykte returlabel, sender du blot pakken med omdeling til HosLohse.Dk, Nygade 3, 4900 Nakskov. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du lave en ny ordre på
www.hoslohse.dk og returnere den forkerte størrelse til os jf. ovenstående regler.

Vi tilbyder gaveindpakning. Gaveindpakningen koster 15 kr. pr. pakke. Ønsker du at det bliver pakket i 1 pakke så skal du blot markere en af varerne, og så skrive i kommentarfeltet, hvilke varer der skal pakkes sammen. Tilsvarende har du markeret alle varerne, så du betaler for flere gaveindpakninger, og så får du en gave pr. vare. Alle gaver påsættes et byttemærkat, så varen kan byttes i 30 dage og der lægges fortrydelsesformular i pakkerne. Derved kan gaverne byttes uden at du skal involveres. Når der er tale om en gave, beder vi modtageren oplyse kontonummer til den konto hvorpå returbeløbet skal indsættes, så det bliver modtagerens egen konto. Ønskes en anden løsning skal vi meddeles dette.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi varens pris. Leveringsomkostninger refunderes ikke.

Hvis du har valgt at bruge den fortrykte returlabel, fratrækker vi 39 kr. i det beløb som du skal have tilbagebetalt, medmindre din oprindelige bestilling var over 595 kr. Hvis din oprindelige bestilling var over 595 kr. betaler vi returfragten.

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du har fået varen i gave, skal du huske at gøre os opmærksom på at det er dig og ikke giveren som skal have pengene retur.


Afprøvning af varen og emballage

Du må gerne prøve varen på – strømper er dog undtaget. Trusser prøves uden på egne. Vi tager kun ubrugte varer i original stand og emballage retur.

Der vil også være en værdiforringelse på 100 % på varen, hvis varen er omforandret eller der er makeup, kraftige lugte, pletter, skjolder, ødelagte syninger m. v. på varen eller hvis varen har været vasket eller strøget.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker og lignende af eller beskadige emballagen. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, så vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi eller returneres uden original emballage, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Varen tilbagesendes ikke til dig igen. Ønsker du din vare retur, skal du selv betalefragten.

Du bør desuden sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and tracenummer.


Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale- eller fabrikationsfejl, finder købelovens regler anvendelse.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på hoslohse@hoslohse.dk. Du kan også altid aflevere det i butikken Nygade 3,4900 Nakskov. Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Du skal ikke returnere varen før du har talt eller skrevet med os. Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.


Klageadgang

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Center for klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk.
Klagen kan indgives ved at udfylde en klageformular via
www.minsag.forbrug.dk. Køb af varer på www.hoslohse.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske
domstole. Ifølge EU lovgivning kan du også klage via ODR
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

Persondata

For at kunne handle på www.hoslohse.dk skal du som minimum oplyse:
• Navn
• Adresse
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer

Ved at handle på
www.hoslohse.dk accepterer du at ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf.bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredje part, medmindre dette sker i forbindelse med en
omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan en situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hoslohse@hoslohse.dk


Forbehold

Der tages forbehold for trykfejl og taste fejl samt udsolgte varer. Vi kan annullere en ordre, hvis ikke det er muligt at levere den bestilte vare. Du vil blive underrettet hvis dette skulle ske. Betaling vil herefter blive returneret/annulleret.