Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Decoy

Decoy

Decoy er dansk det er moderigtige ankelstrømper, knæstrømper, strømpebukser og leggins i bomuld, uld, nylon og microfiber til en god pris. Strømperne findes både med og uden mønster. Har du brug for lune sokker, så har Decoy også natsokker, hyggesokker i loungewear stil. Tidens trend er glimmer og her er Decoy selvfølgelig også med.

Strømpebukser og leggins fra Decoy findes i størrelse s-m/36-38, m-l/40-42, xl/42-44, xxl/46-50, xxxl/52-56. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Decoy.

Udover strømperne så står Decoy også bag lækkert undertøj og hjemmedragter. Se Decoy seamless serie her
< 1 2 3 4 >

Historien om Decoy er nært beslægtet med den om JBS of Denmark

De har nemlig begge samme fader/grundlægger i 1939 blev firmaet grundlagt som JBS, og trofast mod Danmark, moden og design af høj kvalitet. Decoy er historien om at fange trenden her og nu hvorfor at der også kommer 4-6 ekspreskollektioner om året. Det giver simpelthen mulighed for at reagere hurtigere på nye input. Og, herunder ligger en bred basis kollektion der opfylder dagligdagens behov.


Bæredygtighed og certificeringer

Enkelte styles kan være lidt mere miljøbeviste end andre, det vil fremgå af den enkelte vare hvad den lever op til.


Decoy hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alt hvad vi formår året rundt. Det er nordic fashion solidt fæstet i dansk kultur. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne. Med Decoy ved du bare hvad du får, der er styr på kvaliteter.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Decoy

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Decoy og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen - naturligvis.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.