Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
TexCare

TexCare

TexCare er din ven i nøden. Har dit fodtøj mistet modstandsevnen overfor nedbør eller vil du imprægnere bilsædet har TexCare produktet. Det kan også være dit bomuldstøj der har "mistet" farven. Eller chiffontøjet der er alt for statisk og "smyger" sig til kroppen. Eller har du pletter på tøj, sæder eller gulvtæpper der ikke vil komme af kan pletfjerneren klare opgaven. Sådan er TexCare en redningens hjælper, og enhver husholdning bør have en af hver i skabet for at imødegå problemerne når de opstår - for det gør de jo, det ved vi. På hver af produkterne kan du læse mere om brugen - anvendelsen. Vi har selv prøvet produkterne og bruger dem selv, hvorfor vi også kan bistå med hjælp hvis der skulle være spørgsmål, og er der noget vi ikke kan svare på finder vi svare hos leverandøren. Vi står inde for anvendeligheden samt virkningen ;-) og flere produkter kommer til løbende.

Historien bag TexCare

TexCare er den sammensmeltning af textile og care. Grundlægger er Kjeld Bang en behagelig og helt reel mand med et brændende ønske om at skabe produkter der i deres DNA er multianvendelige på tværs af brancher, og som er allergivenlige. Kjeld lancerede de første produkter i 1988 og står stadig bag roret hos TexCare.
Tøjbranchen har et naturligt ønske om, at det tøj, vi sælger, får den bedste pleje og vask, så tøjets nye udseende bevares længst muligt, det giver tilfredse kunder..
Hvert af seriens produkter har egenskaber, der ikke findes i andre vaskemidler: Cottonwash, der genskaber forvaskede farver, som bliver som nye igen. Woolwash som tilfører ulden en særlig blødhed – en Pletfjerner som ganske enkelt er Danmarks bedste, og som ikke berører ved farverne. Sidste skud på stammen er Cotton Boost som på bare 1 vask genskaber alle forvaskede farver, hvorefter man vasker i Cottonwash – en ALL DAY WASH, som bevarer de genfundne farver! Og der er mange flere forskellige på hylden se mere herover - scroll op.


TexCare & miljøet

Alle TexCare's produkter er sammensat med den allerhøjeste hensyntagen til miljøet.
Når du skyller vaskemidlerne ud efter brug passerer de et rensningsanlæg.
Ca. 1 time senere er over 95% nedbrudt til uskadelige stoffer, og resten forsvinder nogle timer senere.
Det betyder at TexCare Textilpleje har placering i bedste kategori: " Let biologisk nedbrydelig" ifølge screeningtest OECD 302B.
Det er klart, at jo hurtigere et produkt nedbrydes, jo mindre påvirker det naturen negativt.
TexCare produkterne er uhyre koncentrerede. Også dét betyder, at naturen belastes mindst muligt, og samtidig kan forbrugeren glæde sig over små, lækre flasker, der ikke er tunge at slæbe hjem…


TexCare & overfølsomhed

TexCare er skabt for at være mest muligt skånsom mod dig og din hud.
TexCare er sammensat af få og nøje udvalgte stoffer for at mindske risikoen for, at allergi og overfølsomhed opstår, og indeholder ikke stoffer, der er kendte for at fremkalde allergi. Indholdet er nøje deklareret, så det er muligt at fortælle lægen, hvilke stoffer man vasker med. TexCare indeholder naturligvis ikke overflødige tilsætningsstoffer og er fri for parfume.


TexCare

TexCare's flasker er med silketryk direkte på flaskerne. Det er langt den smukkeste måde at etikettere på, og den mest holdbare. Da en underleverandør stoppede, indkøbte TexCare i 2010 et komplet serigrafi-trykkeri, af flere årsager: Leveringstiden styrer vi så selv – kvaliteten styrer vi selv for vi gør det selv.