Fri Fragt over 495,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-

Returguide

Returnering og ombytning

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende varen retur til HosLohse.Dk, Nygade 3, 4900 Nakskov eller aflevere den i vores fysiske butik Nygade 3, 4900 Nakskov uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af de 14 dage. Husk at vedlægge dokumentation for køb samt den udfyldte fortrydelsesformular som vi har vedlagt i pakken.

Du skal selv afholde de direkte udgifter forbundet med returforsendelsen af varerne, og du alene bærer ansvaret for at varerne sendes i god stand.

For at gøre returprocessen nem for dig, vedlægger vi en fortrykt returlabel i din pakke. Du kan vælge at benytte denne ved returnering via GLS. Hvis du benytter returlablen fratrækker vi 49 kr. i det beløb som du skal have tilbagebetalt. Husk at gemme track & trace nr. så pakken kan spores. På den fortrykte returlabel som vi vedlægger, begynder nummeret altid med 047988….

Hvis du ikke ønsker at benytte den fortrykte returlabel, sender du blot pakken med omdeling til HosLohse.Dk, Nygade 3, 4900 Nakskov. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav eller uden omdeling. Vi gør opmærksom på at vi ikke afhenter pakker som lander i pakkeshops, selvom du har betalt for omdeling.

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du lave en ny ordre på www.hoslohse.dk og returnere den forkerte størrelse til os jf. ovenstående regler.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi varens pris. Leveringsomkostninger refunderes ikke.

Hvis du har valgt at bruge den fortrykte returlabel, fratrækker vi 49 kr. i det beløb som du får udbetalt.

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har
modtaget varerne retur.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du har fået varen i gave, skal du huske at gøre os opmærksom på at det er dig og ikke giveren som skal have pengene retur.

Afprøvning af varen og emballage

Du må gerne prøve varen på – strømper er dog undtaget. Trusser prøves uden på egne, men vi tager kun ubrugte varer i original stand og emballage retur.

Der vil også være en værdiforringelse på 100 % på varen, hvis varen er omforandret eller der er makeup, kraftige lugte, pletter, skjolder, ødelagte syninger m. v. på varen eller hvis varen har været vasket eller strøget.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker og lignende af eller beskadige emballagen. Hvis du har brugt
den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, så vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have
tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi eller returneres uden original emballage, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Varen tilbagesendes ikke til dig igen. Ønsker du din vare retur, skal du
selv betale fragten.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.