Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Returnering og ombytning


Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende varen retur til HosLohse.dk, Nygade 3,4900 Nakskov eller aflevere den i vores fysiske butik Nygade 3, 4900 Nakskov uden unødig forsinkelse. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varen inden udløbet af 30 dage. Husk at vedlægge fakturaen, som vi har vedlagt i pakken.

Hvis du er i tvivl om du har ret til returnering, er du velkommen til at kontakte kundeservice på telefon nr. 24598763 eller mail hoslohse@hoslohse.dk

Du skal selv afholde de direkte udgifter forbundet med returforsendelsen af varerne, og du alene bærer ansvaret for at varerne sendes i god stand.

For at gøre returprocessen nem for dig, har vi oprettet en GLS Returportal https://www.gls-returns.com/#/m/hoslohse-dk. Du kan vælge at benytte denne ved returnering via GLS. Hvis du benytter retur portalen fratrækker vi 49 kr. i det beløb, som du skal have tilbagebetalt.

Hvis du ikke ønsker at benytte GLS Returportal, sender du blot pakken med omdeling til HosLohse.dk, Nygade 3, 4900 Nakskov. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav eller uden omdeling. Vi gør opmærksom på at vi ikke afhenter pakker som lander i pakkeshops, selvom du har betalt for omdeling.

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse, skal du lave en ny ordre på www.hoslohse.dk og returnere den forkerte størrelse til os jf. ovenstående regler.

Vi tilbyder gaveindpakning. Gaveindpakningen koster 15 kr. pr. pakke. Ønsker du at det bliver pakket i 1 pakke så skal du blot markere en af varerne, og så skrive i kommentarfeltet, hvilke varer der skal pakkes sammen. Tilsvarende har du markeret alle varerne, så du betaler for flere gaveindpakninger, og så får du en gave pr. vare. Alle gaver påsættes et byttemærkat, så varen kan byttes i 30 dage og der lægges fortrydelsesformular i pakkerne. Derved kan gaverne byttes uden at du skal involveres.Når der er tale om en gave, beder vi modtageren oplyse kontonummer til den konto hvorpå returbeløbet skal indsættes, så det bliver modtagerens egen konto. Ønskes en anden løsning skal vi meddeles dette.

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi varens pris. Leveringsomkostninger refunderes ikke.

Hvis du har valgt at bruge GLS Returportal, fratrækker vi 49 kr. i det beløb som du får udbetalt.

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget varerne retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre at du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Hvis du har fået varen i gave, skal du huske at gøre os opmærksom på at det er dig og ikke giveren som skal have pengene retur.

Afprøvning af varen og emballage

Du må gerne prøve varen på – strømper er dog undtaget. Trusser prøves uden på dine egne. Vi tager kun ubrugte varer i original stand og emballage retur.

Der vil også være en værdiforringelse på 100 % på varen, hvis varen er omforandret eller der er makeup, kraftige lugte, pletter, skjolder, ødelagte syninger m.v. på varen eller hvis varen har været vasket eller strøget.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering afvaren, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde,som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippemærker og lignende af eller beskadige emballagen. Hvis du har brugt den på en måde,som man ikke må eller kan i en forretning, så vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi eller returneres uden original emballage,tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Varen tilbagesendes ikke til dig igen. Ønsker du din vare retur, skal du selv betale fragten.

Du bør desuden sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and tracenummer.