Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Triumph

Triumph

Triumph er en verden fuld af forførende lingeri, lækkert undertøj, nattøj og badetøj. Som et af verdens førende undertøjsmærker, er det Triumph's erklærede mål, at være innovative og hele tiden produktudvikle, på alle serier.
Til en bh bør du altid købe to eller tre par trusser, for de fleste kan godt bruge bh'en to dage.
Har du brug for ekstra trusser til dit Triumph lingeri, så gør brug af vores tilbud på Triumph tai, hipster, midi, maxi eller string trusser. ⇒ 3 par 350 kr.

Triumph føres i størrelse 70 til 110 cm fra A til H skål. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Triumph.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
PRIMADONNAMEYFEMILETPLAISIRNATURANACHANTELLEMARIE JO SLOGGI.
< 1 2 3 4 5 6 >

Hvad ved vi om Triumph Group

Triumph Group startede som familieejet virksomhed helt tilbage i 1886, med eget studio i en lade i syd Tyskland. Værdierne var dengang at skabe komfort og kvalitet til hele dagen hele livet igennem. Lokalt blev det hurtigt en succes og inden længde blev mærket kendt globalt. Som flere andre af de store brands vi kender i dag, udsprang Triumph også af en ambitiøs korsetmager med egen korsetfabrik med seks ansatte, med hver deres symaskine. Alt blev håndlavet i byen Heubach i Wurttemberg. Den flotte medfart for Triumph tilskrives især at kvinders livskvalitet forbedredes. Første eksportland blev England i 1892. Triumph blev først navngivet i 1902 hvor man los sig inspirere af Triumfbuen - det var et signal om vækst og indflydelse. Efter første verdenskrig var korsetindustrien på retur, modebilledet havde ændret sig og bh'en blev mere og mere populær. Så den første Triumph bh blev lanceret i 1922. Der er sket meget siden hen og på Triumph's hjemmeside ligger hele historien til i dag.


Her HosLohse.dk kan du købe Triumph og Sloggi

Begge brands er en del af Triumph Group og vi har begge mærker der passer rigtig godt til den danske kvinde. Vi har ført dem i mange mange år, vi har et fremragende sammenarbejde der er meget tæt. Vi elsker farver og nytænkning så de styles må vi have men vi er også stærke på basis farverne.


Service det er alt det du får ekstra som du ikke forventer

Det kan være at du har brug for en særlig bh du ikke sådan lige kan finde, eller måske mangler du ekstra trusser til favorit bh'en. Så fanger du bare kundeservice, ja faktisk er det nok Karina selv på hoslohse@hoslohse.dk. Hun hjælper dig i mål, og tager gerne det hjem som du drømmer om - naturligvis stadig med returret og uden ekstra omkostninger for dig, det er service.


Triumph og bæredygtigheden

Triumph har forpligtet sig at sikre, at hele forretningen - produkter, emballage og medarbejdere - er så miljømæssig og samfundsansvarlig som mulig. Triumph har gjort meget ud af at synliggøre hvad de gør, hvordan de gør det, hvad mål og delmål er. Jeg kan varmt anbefale at skænke en kop kaffe og tage et kig på Triumphs hjemmeside for det er spændende læsning. Ellers kan du læne dig op af Triumph's certificeringer fra GRS, GOTS og Øko-Tex.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.