Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Prepair

Prepair

Prepair - et dansk modebrand til kvinder, der er "prepaired" til at bære moderne tøj med "edgy" detaljer, imens at trenden er over os. Prepair er nemlig et express brand der leverer fingeren på pulsen tøj 6 gange om året.
Prepair er feminine og elegante kjoler, bluser og andet som er nemme at bruge, lavet i de bedst mulige materialer med flotte print og farver. Falder du for en bestemt style, noterer du dig navnet, for Prepair laver den samme style med samme snit i friskt print eller farve igen og igen. Oftest er kvaliteten den samme, dog kan et 3/4 ærmer være ændret til langt (bare et eksempel). Et særkende ved Prepair er at det er stort i størrelsen, så svinger du imellem to størrelser skal du vælge den mindste. Prepair er her og nu varer og det kan være svært at skaffe efter blot kort tid på markedet hvis du falder for noget.

Fås i størrelse XS-XXL, hvilket svarer til størrelse 36-48. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Soyaconcept. Så er du klar til en god handel.

Rigtig populære styles er Caroline Dress, Helga Dress, Juliane Dress, Luna Dress, Siva Dress, Alora Jacket, Esther Knit Blouse, Marley Sweat, Freya Jacket samt Safira dress for lige at nævne et par.
< 1 >

Prepair of Scandinavia

Hov det lyder da dansk, og ja det er pæredansk ;-) grundlagt af Lotte Moslund i 2013. Prepair er et express mærke, dvs. at fra de præsenterer styles for os HosLohse.dk til de leverer går der højest en uge eller to, det er express. Modsat andre mærker hvor vi ser varerne 6-12 mdr. før de leveres. Prepair produceres simpelthen lige op til levering, 6 gange om året. Det giver dig den fordel at du kan være med på de sidste nye trends i farver, print og kvaliteter. Det er frihed og giver dig en finger på fashion-pulsen. Hører vi et ønske fra en kunde lader vi det sive videre til Prepair og har de lignende vibes andre steder fra, ja så bliver dit og vores udsagn måske en ny style om ultra kort tid.


Prepair hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alle seks kollektioner som Prepair lancerer årligt. Det er fashion med elegante designs, de lette farverige print i meget høj kvalitet. Det fede er at Prepair producerer her og nu, de fanger altid det sidste nye udtryk.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Prepair

Vores lager er stort men ind i mellem når det også bunden, eller måske du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Prepair og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.