Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
SoyaConcept

SoyaConcept

Soyaconcept® fra Sønderborg er et af de mest succesrige tøjmærker i Danmark. Soyaconcepts mission er at give Dig "value for money". Soyaconcept er kvalitetstøj, til damer til en pris som giver Dig muligheden for at have en fashionabel garderobe hele tiden, uden at skulle bruge en formue. Soyaconcept føres i størrelse s - 2xl. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Soyaconcept.

Soyaconcept KjolerSoyaconcept Bukser
< 1 2 3 4 >

Hvorfor kigger Du på Soya - som mærket populært kaldes

Jeg spørger men har reelt svaret. For Du er faldet for det farverige og feminine Soyaconcept formår til en rigtig skarp pris hvor at Du bestemt ikke bliver flået. Det sætter Dig i stand til at følge tidens trends. Fokus er design, snit, kvalitet samt bæredygtighed til en overkommelig pris. Hvilken pris er mest overkommelig udsalg og tilbud vis mig lige dem nu.


Det bæredygtige element kan ikke stå alene

Et af problemerne med bæredygtighed er tilgangen skal være ansvarlig og reel. Det skal betyde noget for miljøet og ikke være et medie stunt for at score kassen. Her søger Soyaconcept at tilpasse sig de stigende krav for både miljø og planeten. Som Soya selv oplyser er det med små skridt men stort engagement at de er på vej mod en mere bæredygtig fremtid for mode.


Soyaconcept hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alle seks kollektioner som Soya lancerer årligt. Det er fashion med elegante designs, de lette farverige print i meget høj kvalitet. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Genial navngivning som vi HosLohse.dk er fan af

Og, når at man bruger det udtryk - "genial" - så skal det være det. Soya har nemlig fundet på at deres navngivning skal afspejle kvaliteten. Dvs. at køber du en sc-Felicity er det samme kvalitet næste gang. Og, har du sidste år købt en sc-Alexa regnjakke er sc-Alexa den samme kvalitet i år, hvis nu at en ny længde eller farve frister. Navnet er efter fulgt af et tal ex. sc-Alexa166 og sc-Alexa167 det angiver præcis hvilken der er tale om og er samtidigt dens nummer i rækken.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Soyaconcept

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Soya og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.


Kort om Soyaconcept

Bundsolidt firma skabt af Torben & Thomas i 2002 og hjemhørende i Sønderborg - en vidunderlig by. Missionen er at bringe hverdagsmode til alle kvinder. Behageligt ukompliceret.