Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Sandgaard

Sandgaard

Sandgaard er et dansk brand skabt til kvinder med kurver, det spænder fra str. 36-56. Det består af både fashion men også basis og lagerføres i lang tid af gangen. Det er dejligt når du først er faldet for en style og den kommer i ny farve, wupti det er nemt.

Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Sandgaard.
< 1 2 >

Sandgaard lyder dansk og det er det også

Opstået i Glyngøre i 2005 og ligger nu i Ikast Sandgaard er ude i hele nord Europa samt Skandinavien. HosLohse.dk er så heldige at vi er udvalgt til samarbejdspartner. Derfor hænger Sandgaard på bøjlerne og ligger på hylderne her året rundt, det sætter vi stor pris på for de fleste styles ligger lager i meget lang tid og visse er endda altid på lager. Sandgaard hylder kurver med alt deres tøj - det er ikke så ringe - når det er sagt starter de deres størrelser fra 36 og slutter i 56.


Hvad med det grønne

Sandgaard sigter mod en mere bæredygtig fremtid, det er nøje inkorporeret i virksomheden. Der er taget stilling til de 17 verdensmål, og Sandgaard har konstant en 10 årig plan om vejen til mere bæredygtighed. En plan som de handler på. Lars Sandgaard udtaler

"Our vision is to support sustainable development, which not only affects the workflow at Sandgaard, but also supports a new movement towards a more circular, sustainable and “body-normative" fashion industry."

Fremtiden byder på nye hangtags hvor du som forbruger kan kan følge udviklingen nærmere. Her kan læses om varen via QR kode.
Den førnævnte 10 års plan rummer blandt andet at hele værdi kæden skal kigges igennem og alle skal bruge genanvendelig energi for at bedre den bæredygtige profil. Der må ikke være spild i værdikæden så der bliver arbejdet på at rester fra hele produktionen i alle led af værdikæden skal genanvendes. Sandgaard vil arbejde hen mod en 100% genanvendelighed.
Sandgaard har meget mere på hjerte end vi fortæller her, derfor kan det varmt anbefales at besøge deres hjemmeside.
Du møder også hangtags med ex. Øko-Tex certificering eller EcoVero osv.


Hvor køber jeg Sandgaard - det gør du HosLohse.dk

Naturligvis vil jeg tilføje, for vi elsker tankegangen om miljø, hyldesten til kvindekroppen uanset størrelse, de gode priser og det store lager og og og ja jeg kan blive ved.


Hvor er Sandgaard billigst - HosLohse.dk

Du skal bare kigge herover på siden, det første du møder på vej mod toppen er på udsalg og tilbud, og i toppen de sidste nye styles til fuld pris. På vejen finder du mange aktuelle styles med rabat uanset om det er basis eller mode.


Hvad laver Sandgaard af konfektion

Jo ser du, "dyb indånding" alt. Her er leggings, bukser, toppe, t-shirts, skjorter og meget mere i både basic men også fashion.


Sandgaard hænger på bøjlerne og ligger på hylderne HosLohse.dk året rundt

Vi er vildt begejstrede for Sandgaard så når vores "pusher" fra Sandgaard Hanne ringer og siger der er nyt, så er vi klar. Det er fashion og basis designs der fanger trenden lige oppe i tiden nu men som også kan noget på den lange bane. Et ex. kan være Amsterdam t-shirten der er stribet navy og hvid den blev til længe før Sandgaard blev til og er stadig aktuel. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Sandgaard - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Sandgaard og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.