Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Damella

Damella

Lækkert nattøj, badedragter, bikinier, natkjoler, kåber og pyjamasser lavet i det blødeste materiale bl.a. bigshirts i bambus, alt sammen i flotte designs og for badetøjets vedkommende er det klor resistent.

Fås i størrelse 36-54 og vi tager hjem på bestilling hvis du har forelsket dig i noget eller vi ikke har din størrelse. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Damella.

Se også vores store udvalg fra:
TRIUMPHMEY PRIMADONNAPLAISIRNATURANAFEMILETMARIE JOSLOGGI.➔ CHANTELLE
< 1 2 >

Damella begynder historien i dejlige Sverige

Det flot skandinavisk tilpasset os kvinder i størrelse og snit. Damella er hjemmehørende i Mullsjø.


JBS of Denmark hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alt hvad vi formår året rundt. Det er nordic fashion solidt fæstet i dansk kultur. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Damella

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Damella og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.