Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Speidel

Speidel

Speidel er tysk finstrik undertøjs brand fra Bodelshausen der har mere end 7 årtier år på bagen - faktisk siden 1952. Bodelshausen har du måske hørt før, for Mey og Con-ta der er i samme branche kommer også fra området. Så kvalitetsstandarden er sikret igennem konkurrence og særlig faglig ekspertise i området - det er unikt. Alt er Øko-Tex certificeret.
Speidel er eksperter i strik og rundstrik af alt det undertøj/lingeri du må ønske, de bruger de bedste kvaliteter om det er single Jersey, fin ribstrik osv. så er der mulighed for at vælge den kvalitet du søger, det kan være bambus, bio bomuld, bomuld, Tencel og mange mange flere.
På jagt efter noget fra Speidel du ikke finder her, så fang os i kundeservice på hoslohse@hoslohse.dk så hjælper vi med at finde det hos Speidel.

Speidel fås meget groft sagt i størrelse 38-50 alt efter hvad det er kan det være det starter i 36 men slutter i 48. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Speidel.
< 1 2 3 >

Speidel Historie

Året er 1952 Hans og Rosa Speidel grundlægger firmaet i Bodelshausen i Tyskland. Faktisk ligger det i et område der er kendt for at specialisere sig i lingeri til kvinder, det gælder både know how, men også syersker samt strikkemaskiner - ja hele vejen rundt. Siden er det gået fra generation til generation i Speidel familien og er den dag i dag stadig 100% ejet af dem - en stor bedrift der ikke ses så ofte. Speidel produceres udelukkende i Europa, nemlig i Rumænien, Ungarn samt netop Tyskland. Her opstår magien lige fra design og til det færdige produkt altså hele produktionen og alt der ligger i mellem har Speidel under eget tag. Produceret lokalt på mere end 120 rundstrik maskiner og med mere end 17 tons færdige varer om ugen så er der styr på ALT.
Mantraet er Conscious, altså bevidsthed om omgivelser og egen eksistens - så tanken gøres og derefter handles der med hjerte og hjerne.


Speidel og alt det grønne


Netop mantraet Conscious slår igennem, da hele virksomheden altså også i Ungarn samt Rumænien forbruger strøm fra solceller, vindmøller og lignende. Klimaet er med i tankerne hele tiden uanset hvor man slår ned i firmaet Speidel. Klimaneutralitet for en klimaneutral fremtid er en af grundstenene. Speidel er certificeret amfori, Øko-Tex standard 100, GOTS samt Klimaneutrales Unternehmen og It's Made In Europe. På Speidel's hjemmeside kan du læse meget mere om verdensmål og spændende tiltag, det er et besøg værd.


Kollektionerne Speidel og Sylvia Speidel

Dem kan du handle HosLohse.dk. Speidel er den yngre serie med trendy farver og moderne snit. Der lige sætter prikken over i'et i Speidel. Innovativt design der strækker sig både over leg med detaljer til minimalistisk. Serien orienterer sig efter kundernes ønsker, kvinders behov for lingeri og er alt tid up-to- date. Missionen er ikke at forandre kvinder men at bestyrke dem i deres valg om at være sig selv. Sylvia Speidel er måske den mere modne kvinde, hun er i hvert tilfælde mere bevidst og krævende. Det er eksklusivt og elegant, med fine stoffer i Premium kvalitet med særlige detaljer.


Hvor er Speidel og Sylvia Speidel billigst - HosLohse.dk

Du skal bare kigge herover på siden, det første du møder på vej mod toppen er på udsalg og tilbud, og i toppen de sidste nye styles til fuld pris. På vejen finder du mange aktuelle styles med rabat uanset om det er basis eller mode.


Hvad producerer Speidel så

Speidel har kastet al sin kærlighed til alt det der er inderst mod huden. Vi taler undertøj - strikkede varer. Her er både til mænd og kvinder, vi holder os dog til først og fremmest at servicere kvinder. Der er stort basis katalog med de mere neutrale farver og i de sikre snit, men har også det mere fashion prægede med farver og leg med snit eller i det velkendte snit med farver. Uanset om det er single Jersey top med brede stropper, trusser, leggings med forskellige benlængder, body, langærmet og kortærmet overdele. Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen. Og, vi stopper ikke der for der kan måske også være tilvalg på blonde, fin ribstrik, rundstrik og og og. Det bedste ved det hele er at det til dato er bedste kvalitet vi har set til prisen, det er virkelig value for money.


Vi har som webshop Speidel HosLohse.dk året rundt - naturligvis

Vi elsker Speidel og vi får hele tiden mere og mere både af fashion men også det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden. I butikken bugner det også med varer.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den da bare hos Speidel - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Speidel og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.