Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
PrimaDonna

PrimaDonna

Prima Donna giver kvinder med en større eller stor barm optimal support med bh'er som er designet så de giver et perfekt fit og en elegant silhouette - helt op til K cup. Det særlige er at ændres skålen på en bh ændres alle parametre omkring den, som for eksempel stropper, vinger, marquis og mallelukning. Men hvor mange lingeri producenter snyder med kun at ændre skålen er det hele bh'en der tages under lup hos Prima Donna. Opskriften til at lave en holdbar bh der klarer turen i vaskemaskinen uden at ødelægge noget på bh'en som blonde eller bøjle, den har Prima Donna altså også.

Prima Donna produceres i Belgien og alle underleverandører ligger i Europa, det er bedst for alle, for miljø og viser ansvarlighed. Her står man også på mål med Øko-Tex certificering samt FSC, REACH og mere endnu. Netop kontakten til det nære går igen hele vejen igennem. For kvinderne lingeriet prøves på er som du og jeg, med rigtige europæiske str.

Føres i omkreds 70-105 op til K skål. Trusser føres i størrelse 36-52. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop PrimaDonna.

Ønsker du dig en PrimaDonna bh med lommer til brystproteser, kontakt kundeservice hoslohse@hoslohse.dk og mere specifikt Karina, hun ved lige hvad der skal stil. Alle PrimaDonna bh'er kan skaffes med lommer, men det kræver bestilling i kundeservice.

Har du brug for tilretning på bh'en f.eks. forlængelse af stropperne, kontakt kundeservice, så formidler vi kontakten til syerskerne på PrimaDonna fabrikken. Det er slet ikke så kostbart som det lyder.

PrimaDonna er skrappe til lingeri serier som Madison, Montana, Twist amme bh'er, Twist, Livonia, Sports bh'er, Satin Body, Sophora og Orlando samt Deauville. Og desuden er de skrappe til bikinier og badedragter samt alt i shapewear til forskellige formål.

Se også vores udvalg af: Marie Jo er er i samme fremragende kvalitet, den starter bare før i størrelserne.
< 1 2 3 4 5 >

PrimaDonna rødder og DNA

I tidernes morgen for langt mere end 100 år siden startede Van de Velde med et lille korset og korselet atelier i Belgien. Her blev der fremstillet skrædder tilpasset "undertøj" til de fineste fruer. Få opgaver blev til flere og få ansatte blev til mange. Det er ikke mange der formår at starte en forretning der følger så godt med tiden og hele tiden forstår at forny sig - men Van de Velde har gjort det. PrimaDonna er "storesøsteren" til Marie Jo der er fra samme hus. PrimaDonna er fremragende til den mere fyldige barm hvor Marie Jo klare de mindre str. det er en god fordeling.


Nu produceres så meget mere

PrimaDonna klarer det meste, som for eksempel halter neck, flytbare stropper, protese lommer, almindelige stropper, bandeau ja kort sagt alt i bh'er, og ligeså i trusser, badetøj, tørklæder, saronger og jeg kan blive ved. Der er en style til et hvert humør og lejlighed.


Hvad med bæredygtigheden

Går jagten ind på miljø hensyn løftes det også med Øko-Tex certificering samt FSC, Reach. Uanset hvad du er på jagt efter er PrimaDonna/Van de Velde opmærksomme på at vælge nære (europæiske) underleverandører det er godt for alle. Men nærheden spiller også ind på anden vis idet alt produceres og prøves på europæiske kvinder, det giver god mening for så passer snittet. Ønsker du at dykke mere ned i info om Van de Velde er deres hjemmeside et besøg værd.


Hvor køber jeg PrimaDonna - jow det gør du HosLohse.dk

Vi har redet med på den historiske bølge i mange år og er skarpe i de mange styles, pasforme og kan hjælpe dig hvor du synes det er svært. Scroller du mærket igennem vil du se at vi er som gift ind i PrimaDonna.


Hvor er PrimaDonna billigst - HosLohse.dk

Du skal bare kigge herover på siden, det første du møder på vej mod toppen er på udsalg og tilbud, og i toppen de sidste nye styles til fuld pris. På vejen finder du mange aktuelle styles med rabat uanset om det er basis eller mode. Så bliver der måske råd til to styles ;-)


PrimaDonna hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt og hvorfor det

Vi er vildt begejstrede for PrimaDonna så vi er klar på alt der kommer i løbet af året. Det er fashion med elegante designs der kan mere end af fange trends. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos PrimaDonna - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke, vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Van de Velde og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed. Har du brug for tilretning på bh'en f.eks. forlængelse af stropperne, kontakt kundeservice, så formidler vi kontakten til syerskerne på Marie Jo fabrikken. Det koster mindre end du tror, nogle tilretninger er uden beregning.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.