Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Randers handsker

Randers handsker

Randers Handsker eller Rhanders som de skriver det, regnes for at være en af verdens ældste handskevirksomheder. Randers Handsker er produceret med omhu og i en høj kvalitet med rigtig megen håndværk. Flere af skindtyperne garves på eget værksted. Alle handsker fra Randers Handsker er garvet uden kromsalt, hvilket har stor betydning for krom og nikkel allergikere. Rhanders leverer til kongehuset samt til Den Kongelige Livgarde, politiet, flåden, det er din garant for at der er styr på det.

Dame handsker føres fra str. 6-9 samt i de halve str. på hele udvalget. Til herrerne har vi kun ceremoni og audiens handsker til de særlige lejligheder i alle herre størrelser fra 7-12 også i halve str.. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Rhanders.

Vi har et godt sammenarbejde med Rhanders hvorfor at vi skaffer alt hjem vi ikke selv ligger inde med.
< 1 2 >

Rhanders Handsker er historien om godt håndværk og tradition i mere end 800 år

Rødderne går tilbage til 1250'erne og den officielle grundlæggelse sker i 1811, så kvaliteter, pasforme og forarbejdning der er der i den grad styr på. Rhanders har leveret til alle de store stjerner, kongelige, adelige, Zarinaer og hr og fru Danmark igennem århundreder - og det er verden over vel at mærke. Verden vil ikke undvære Randers Handsker, og over hele verden finder man specialforretninger kun med disse udsøgte handsker. Fik du fordøjet overskriften, mere end 800 år - det forpligter.


De grundlæggende værdier

Kvalitetshåndværk, tidløst design og kulturarv. Det er nutid og fremtid i samklang med natur og miljø.


Rhanders ligger på hyllerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alt hvad vi formår året rundt for der er ikke sæson på handsker de bruges året rundt. Så skal du i sommerhalvåret til meget kolde himmelstrøg hjælper vi naturligvis.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Rhanders

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Rhanders og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Hjælp med dine Rhanders handsker, skal der laves en makker for en bortkommen, eller skal der laves en stikning eller andet skaber vi kontakten til Rhanders. Utroligt meget kan lade sig gøre, oftest skal vi bare spørge.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.