Fri Fragt over 495,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 495,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Levering

Varen vil oftest blive leveret 1-3 hverdage efter dit køb. Nogle varer kan kræve længere leveringstid, men vi gør altid dig opmærksom på dette ved behandling af ordren efterfølgende.

Varen bliver leveret med GLS. Hvis du køber for mere end 495 kr., sender vi det fragtfrit til dig til pakkeshop. Du vælger pakkeshoppen. Du kan dog vælge omdeling mod at betale for det.

Pris for levering er:
Ved køb under 495 kr.
Levering til pakkeshop 40 kr.
Levering til privat adresse 65 kr.
Levering til erhvervs adresse 50 kr.

Ved køb over 495 kr.
Levering til pakkeshop gratis
Levering til privat adresse 65 kr.
Levering til erhvervs adresse 50 kr.

Pakken ligger 7 dage i pakkeshoppen. Afhenter du ikke varen i pakkeshoppen, skal du selv betale fragt for genfremsendelse. For uafhentede pakker forbeholder vi os ret til at fratrække i alt 99 kr. i gebyr. Gebyret svarer til de omkostninger vi har til GLS i forbindelse med fremsendelse i første omgang samt retur til os. Udover gebyret forbeholder vi os ret til at opkræve 40 kr. for genfremsendelsen, såfremt ordren er under 495 kr.

Har du valgt levering til privat adresse, er det muligt at få GLS til at sætte pakken på et nærmere angivet sted, hvis du udfylder kommentarfeltet i vores checkout OG skriftligt har aftalt det med GLS (https://gls-group.com/DK/da/fuldmagt).

Vi leverer som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, men du er altid velkommen til at ringe til os på 24598763 eller skrive til hoslohse@hoslohse.dk, hvis du ønsker at få en vare til udlandet, Grønland eller Færøerne.

Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken Nygade 3, 4900 Nakskov. Så sender vi dig en mail når vi har fundet varen frem og så kan du hente den inden 14 dage i butikkens åbningstid. Vi trækker beløbet når vi afsender mail.