Fri Fragt over 199,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 199,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Levering

Varenvil oftest blive leveret 1-3 hverdage efter dit køb. Nogle varer kan kræve længere leveringstid, men vi gør altid dig opmærksom på dette ved behandling afordren efterfølgende.

Varen bliver leveret med GLS. Hvis du køber for mere end 199 kr., sender vi detfragtfrit til dig til pakkeshop. Du vælger pakkeshoppen. Du kan dog vælgeomdeling mod at betale for det.

Pris for levering er:
Ved køb under 199 kr.
Levering til pakkeshop 40 kr.
Levering til privat adresse 65 kr.
Levering til erhvervs adresse 50 kr.

Ved køb over 199 kr.
Levering til pakkeshop gratis
Levering til privat adresse 65 kr.
Levering til erhvervs adresse 50 kr.

Pakken ligger 7 dage i pakkeshoppen. Afhenter du ikke varen i pakkeshoppen, skal du selv betale fragt for genfremsendelse. For uafhentede pakker forbeholder vi os ret til at fratrække ialt 99 kr. i gebyr. Gebyret svarer til de omkostninger vi har til GLS iforbindelse med fremsendelse i første omgang samt retur til os. Udover gebyretforbeholder vi os ret til at opkræve 40 kr. for genfremsendelsen, såfremtordren er under 199 kr.

Har du valgt levering til privat adresse, er det muligt at få GLS til at sætte pakken på et nærmere angivet sted, hvis du udfylder kommentarfeltet i vores checkout OG skriftligt har aftalt det med GLS (https://gls-group.com/DK/da/fuldmagt).

Vi leverer som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, men du er altid velkommen til at ringe til os på 24598763 eller skrive til hoslohse@hoslohse.dk, hvis du ønskerat få en vare til udlandet, Grønland eller Færøerne.

Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken Nygade 3, 4900 Nakskov. Såsender vi dig en mail når vi har fundet varen frem og så kan du hente den inden14 dage i butikkens åbningstid. Vi trækker beløbet når vi afsender mail.