Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Levering

Varen vil oftest blive leveret 1-3 hverdage efter dit køb. Nogle varer kan kræve længere leveringstid, men vi gør altid dig opmærksom på dette ved behandling af ordren efterfølgende.

Varen bliver leveret med GLS. Fast lav fragt til nærmeste pakkeshop er 19 kr. uanset ordrens størrelse. Du vælger pakkeshoppen. Du kan dog vælge omdeling mod at betale for det.

Pris for levering er:
Levering til pakkeshop 19 kr.
Levering til privat adresse 65 kr.
Levering til erhvervs adresse 50 kr.

Pakken ligger 7 dage i pakkeshoppen. Afhenterdu ikke varen i pakkeshoppen, skal du selv betale fragt for genfremsendelse.Fragt for genfremsendelse til nærmeste pakkeshop er 40 kr.. Udover fragtforbeholder vi os ret til at opkræve i alt 99 kr. i gebyr for håndtering afpakken. Gebyret svarer til de omkostninger vi har til GLS i forbindelse medfremsendelse i første omgang samt retur til os. Hvis du ikke ønskergenfremsendelse, fratrækker vi 99 kr. i gebyr i dit returbeløb.

Har du valgt levering til privat adresse, er det muligt at få GLS til at sætte pakken på et nærmere angivet sted, hvis du udfylder kommentarfeltet i vores checkout OG skriftligt har aftalt det med GLS (https://gls-group.com/DK/da/fuldmagt).

Vi leverer som udgangspunkt kun til adresser i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, men du er altid velkommen til at ringe til os på 24598763 eller skrive til hoslohse@hoslohse.dk, hvis du ønskerat få en vare til udlandet, Grønland eller Færøerne.

Du kan også vælge at afhente dine varer i butikken Nygade 3, 4900 Nakskov. Så sender vi dig en mail når vi har fundet varen frem og så kan du hente den inden14 dage i butikkens åbningstid. Vi trækker beløbet når vi afsender mail.