Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Orchid

Orchid er et dansk brand der fokuserer på accessories i høj kvalitet som enhver kan bruge. Særligt tasker og punge i skind har en stor hjerteplads. Oftest er det lammeskind i meget høj kvalitet der er brugt. Da mærket udspringer af et brand der også har curvy piger som fokus har bæltetasterne som eksempel ekstra vidde i remmen så den nemt kan bruges som crossover. Gedigne varer i tilforladelig kvalitet med et gennemtænkt snit - det er min oplevelse af Orchid.

Når du scroller herunder rammer du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Orchid. Vi er altid friske på at tage andre styles fra Orchid sortimentet hjem hvis du har særlige ønsker, du skal bare fange os i kundeservice så undersøger vi sagen. Tager vi noget hjem specifikt til dig har du stadig mulighed for at fortryde købet og varen koster dig heller ikke mere i første omgang - det er god kundeservice.
< 1 >

Hvordan kan skindvarer laves så billigt hvis kvaliteten er i top

De bliver lavet af lammeskind der er tilovers fra jakkeproduktion og så har Orchid valgt at bruge så meget skind som muligt i stedet for at kassere. Dvs. at nogle af skindstykkerne der er anvendt er mindre end de ellers ville have været. Men det er godt for alle parter at bruge so meget som muligt og det giver så god mening.Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Orchid - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Orchid og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.