Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Naturana

Naturana

Naturana med minimizer bh'en er vores mest solgte bh uden bøjle. Naturana er gode til den klassiske pige hvad enten hun har brug for lingeri, badetøj eller nattøj, men de kan også stadig levere dit nye klassiske korselet, underkjole, skørt eller panty. Savner du noget vi ikke lige har på lager, fanger du bare Karina eller Bjarne på kundeservice mail hoslohse@hoslohse.dk så hjælper vi ved at skaffe det hjem uden yderligere omkostninger.
Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Naturana. Scroller du ned i bunden kan du læse mere om Naturana.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
TRIUMPHMEYFEMILETPLAISIRPRIMADONNACHANTELLEMARIE JOSLOGGI.
< 1 2 3 >

Naturana's historie

Er en helt traditionel familieejet virksomhed der har sit virke siden 1917 beliggende i Tyskland. Fokus er klassisk snit men også trends og begge dele i lavet helt simple eller med blonder. Naturana bliver solgt i mere end 40 lande og Europa er altså i fokus, det giver en vis form for garanti for pasform. Nu Naturana har været med fra starten omfatter produktionen også korseletter samt andre klassiske styles, det er helt naturligt og efterspørgslen er stadig stor.


Naturana & miljøet

I huset Naturana er der igennem årene kommet mere og mere opmærksomhed på såvel det nære arbejdsmiljø som også fokus på at producere mere miljørigtig. Derfor vil du finde GOTS certificeringer samt Organic 100 mærkning blandt varerne. Men også BSCI samt TIMA. Naturana står på mål for det gode arbejdsmiljø i eget hus men i særdeleshed også hos underleverandørerne hvor kravene er høje. Alt hvad der produceres i Europa kommer for lang det mestes vedkommende fra Tyskland, Schweiz, Italien og Østrig, det giver bedst mening. Naturana har haft særlig stor success med at optimere softwaren der laver snit, netop for at reducere mængden af stof der skal genanvendes. 60% af produktionen transporteres med skib internt i Tyskland og 40% af de produkter der kommer fra de Europæiske fabrikker bliver transporteret med lastbil.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle Du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.