Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Falke

Falke

En Falke strømpe er en utrolig holdbar strømpe med en god komfort. Falke ankelstrømper, knæstrømper, strømpebukser og selvsiddende findes i uld, bomuld og nylon. Du kan få med både mat og silke look samt med og uden mønster. Herudover har Falke også de mere specielle strømper såsom fuslings, natsokker og de såkaldte golfsokker, samt meget mere.

Falke strømper og strømpebukser føres i størrelse small til 2xlarge. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Falke.

Falke er en meget innovativ strømpefabrikant, som hele tiden prøver at forfine sortimentet, f.eks. Beauty Plus strømperne som er strømper tilpasset plus size pigernes størrelse contra deres højde. Eller graviditetsstrømperne som gør livet som gravid, meget nemmere.
< 1 2 3 4 5 6 7 >

Falke historien

Falke er historien om et familieforetagende der grundlægges i 1895, her er interessen akkurat som i dag udelukkende på strømper og sokker af forskellig art - altså trikotage til ben. Trikotage er en betegnelse for strikket stof der skal inden under tøjet og i det her tilfælde benene. Tanken er at producere til alle verden over, som ikke tænker på luksus som overflødig, men som har opdaget at det er friheden til at belønne sig med det allerbedste.
Oftest er strikkemaskinerne så komplicerede at anvende at arbejdet stadig den dag i dag i 2024 går i arv fra forælder til barn, byen er bygget op omkring Falke med mere end 3000 ansatte. Det vidner om en anstændig og god måde at behandle sine ansatte på. Og, når maskinerne rammer deres grænser fuldender og perfektionerer mestrene arbejdet ved håndkraft.
Alle dage har der været fokus på at finde de bedste materialer i verden, det kan være Vincuna, Kashmir, kamelhår, silke og den bedste Merinould eller den fineste Fil d'Ecosse samt Piuma Cotton. De er spredt over hele verden og skal findes af Falke's spejdere. Og, igen skal man sikre sig som materiale-spejder at producenten af den enkelte råvare af ex. Kashmir vil handle med Falke i mange år, det giver det bedste produkt, og på den måde også den største respekt for hinanden.
Designerne der mestrer form og farver samt mønstre og teksturer genopfinder konstant det kreative element i den moderne mode. Og sådan fortsætter det igennem hele produktionsapparatet. Derfor findes Falke på fem kontinenter og i mere end 60 lande - det vidner om succes.


Falke kvaliteten

Bedste kvalitet du kan købe for penge. Det er innovativt og nytænkende. Garner omspundet af anden garn, rundstrik, krydsende masker så en foden på en mikrofiber strømpebuks kan klippes af - wupti så har du en legging. Kvaliteter hvor huller ikke løber og jeg kan blive ved. Det drejer sig om håndværket der er perfekt forarbejdet med sans for detaljen. Udelukkende lavet til dig der ved der er forskel på kvaliteter.


Særlige behov

Har du særlige behov til for eksempel sport, trekking, hiking, løb, cykling eller til arbejdet, til uniform, til festligheder, til graviditeten, til hyggestunder i hjemmet, til turen på den røde løber og alt det der ligger i mellem, ja så har Falke produceret det i verdens bedste kvalitet.


Hvor køber man Falke - HosLohse.dk

Det gør du hoslohse.dk fordi vi har Danmarks største udvalg til kvinder.Miljø

Miljøet har altid spillet en væsentlig rolle igennem 4 generationer. Det er en selvfølge at Falke overvejer konsekvenser for kommende generationer i alle beslutninger. Så produkterne er langtidsholdbare og designet til give langvarig nydelse. Falke We Care støder du på. We Care programmet omfatter produkter som hele produktionsprocessen, fra produktion af råvarer og til det endelige salg løbende bliver undersøgt for at optimere og forbedre. Her tænkes også på dyrevelfærd og ex. angoraulden er certificeret Caregora der sikrer velfærden hos dyr. Det nære arbejdsmiljø bliver der også arbejdet med, og hertil kommer også at produktionen der ligger i Tyskland laver ca. 90% her, det giver mening. Falke har følgende certifikater, Organic Content Standard, Øko-Tex Standard 100 samt amfori BSCI. Har du brug for yderligere oplysninger om verdensmål og specifikke tiltag er Falke's hjemmeside et besøg værd.


Falke HosLohse.dk året rundt

Vi er vildt begejstrede for Falke så er det fashion med elegante designs, de lette farverige print i meget høj kvalitet eller en mere specifik style så er vi klar til at hjælpe. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Falke - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Falke og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.