Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok

Betaling

Betaling

Hoslohse.dk kan du betale med dankort, visa, mastercard, JCB, American Express, du vælger selv. Alle betalinger gennemføres via Teller og dine oplysninger behandles strengt fortroligt. Du kan også betale med mobilpay eller ViaBill.

Ved køb over 450 kr. vil du blive bedt om at indtaste en kode, som du får tilsendt pr. sms fra Dankort Secured . Det er et lovkrav at du bliver bedt om dette.

Ved ViaBill som betalingsvalg, så kan det skyldige beløb alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Har du spørgsmål til betaling med ViaBill, kan du læse mere her https://viabill.dk/faq-shoppere/

Vi hæver først pengene for din bestilling, når den er afsendt her fra butikken. Har du har valgt selv at hente din vare i vores fysiske butik Nygade 3 i Nakskov, bliver din penge hævet, når din vare er gjort klar til afhentning.

Hvis du har brug for at kunne betale med kontanter eller bankoverførsel, skal du handle i vores fysiske butik. Du kan ringe på tlfnr. 24598763 eller skrive til hoslohse@hoslohse.dk for at bestille varen.