Fri Fragt over 199,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 199,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Betaling

Betaling

Hoslohse.dk kan du betale med dankort, visa, mastercard, JCB, American Express, du vælger selv. Alle betalinger gennemføres via Teller og dine oplysninger behandles strengt fortroligt. Du kan også betale med mobilpay eller ViaBill.

Fra. 1. januar 2021 er der indført nye regler om en to-trins bekræftelse når du betaler med kort på nettet. Dette gælder af webshop i EU og skal være med til at sikre at der ikke bliver svindlet med kort på nettet. Vær opmærksom på at du ikke længere kan bruge dit nøglekort i pap. Kontakt din bank ved problemer med betaling.

Når du bruger mobilpay til betaling på nettet, så skal du sikre dig at det er aktiveret til nethandel. Er du i tvivl skal du kontakte din bank.

Ved ViaBill som betalingsvalg, så kan det skyldige beløb alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Har du spørgsmål til betaling med ViaBill, kan du læse mere her https://viabill.dk/faq-shoppere/

Vi hæver først pengene for din bestilling, når den er afsendt her fra butikken. Har du har valgt selv at hente din vare i vores fysiske butik Nygade 3 i Nakskov, bliver din penge hævet, når din vare er gjort klar til afhentning.

Har du bestilt varer over telefonen eller på mail, kan du betale med mobilpay på 99546 eller via bankoverførsel.