Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Om-os

HosLohse - Nygade 3 - 4900 Nakskov
mail: hoslohse@hoslohse.dkTlf. 24598763


Hoslohse.dk er vi vilde med, at klæde kvinder på med tøj og lingeri fra inderst til yderst i størrelse 36-48. Hoslohse.dk er en onlinebutik med showroom på 300 kvm i Nygade 3 i Nakskov på Lolland.

Hos os er der plads til jer alle, hvad enten I er tykke eller smalle, og hvad enten det bare er hverdag eller i skal til fest. Vi har et bredt udvalg af dametøj og lingeri, også i plus size.

Hvis du har lyst til at kigge ind i vores showroom Nygade 3 i Nakskov, så står Karina klar med et stort smil og gratis kaffe. Tag bare børnene med, vi har legetøj og slikpinde klar.

Den fysiske butik har over 110 år på bagen. Den blev grundlagt i 1910 af Martin Ovesen og ejes idag af Bjarne Rasmussen.

Hos os får du en ærlig betjening. Vi vil hellere gå glip af et salg end sende dig ud i verdenen i noget tøj som ikke klæder dig.

Åbningstider Webshop:


24/7-365 nonstop.

Vores kundeservice besvarer opkald og mails mandag - fredag kl. 15-17. Alle får et svar (også selvom i har kontaktet os udenfor
telefontiden), det er bare ikke sikkert at det bliver indenfor 5 minutter. I hverdagene bestræber vi os på at svare indenfor 24 timer. Vi holder som regel fri i weekenden. Til gengæld lover vi at vi altid svarer.


Åbningstider i butikken i Nygade:


Mandag - fredag kl. 10 -17.00
Lørdag kl. 10.00 - 13.30

Gavekort kan bruges på Hoslohse.dk:


Gavekort købt i vores fysiske butik eller på Hoslohse.dk kan sagens bruges til at betale med på webshoppen.

Ring eller skriv til os, så laver vi gavekortet om til en rabatkode, som du kan bruge til at betale med.

Gavekort fra handelsstandsforeninger:


Vi er medlem af Nakskov Handel og Erhverv og du kan derfor bruge Nakskov og Maribos handelsstandsforeningers elektroniske gavekort i vores fysiske butik.

Taxfree:


Vi kan hjælpe dig med Taxfree handel, hvis du er bosat udenfor EU. Du skal blot oplyse det, når du handler, så udfylder vi en blanket, som du skal aflevere eller sende til et Taxfree kontor.Har du et spørgsmål er du meget velkommen til at komme ind i showroomet Nygade 3, ringe til os på tlf nr. 24598763 eller maile på hoslohse@hoslohse.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig.