Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok

Om-os

Lohse - Nygade 3 - 4900 Nakskov
mail: hoslohse@hoslohse.dk

Tlf. 24598763


Hoslohse.dk er vi vilde med, at klæde kvinder på med tøj og lingeri fra inderst til yderst i størrelse 34-58. Hoslohse.dk er en onlinebutik med showroom på 300 kvm i Nygade 3 i Nakskov på Lolland.

Hos os er der plads til jer alle, hvad enten I er tykke eller smalle, og hvad enten det bare er hverdag eller i skal til fest. Vi har et bredt udvalg af dametøj og lingeri, også i plus size.

Hvis du har lyst til at kigge ind i vores showroom Nygade 3 i Nakskov, så står vi klar med et stort smil og gratis kaffe. Tag bare børnene med, vi har legetøj og slikpinde klar.

Den fysiske butik har over 110 år på bagen. Den blev grundlagt i 1910 af Martin Ovesen og ejes idag af Karina Vejle Lohse.

Vores personale består af søde og friske piger, som alle er uddannet så de kan give dig en tip top service. Hos os får du en ærlig betjening. Vi vil hellere gå glip af et salg end sende dig ud i verdenen i noget tøj som ikke klæder dig.

Åbningstider Webshop:


24/7-365 nonstop.

Åbningstider i butikken i Nygade:


Mandag - torsdag kl. 9.30 - 17
Fredag kl. 9.30 - 18
Lørdag kl. 9.30 - 13.30

I hele december 2020 har vi åbent til kl. 15 om lørdag samt kl. 10-15 om søndagen.

Sidste uge op til jul er vores åbningstider
Mandag - onsdag kl. 9.30 - 18

Nytårsaftensdag den 31/12 lukker vi kl. 13

Juleaften, 1. juledag og 2. juledag, nytårsdag holder vi fri sammen med vores familier, så der er butikken lukket

Gavekort fra handelsstandsforeninger:


Vi er medlem af Nakskov Handel og Erhverv og du kan derfor bruge Nakskov og Maribos handelsstandsforeningers elektroniske gavekort her i butikken.

Taxfree:


Vi kan hjælpe dig med Taxfree handel, hvis du er bosat udenfor EU. Du skal blot oplyse det, når du handler, så udfylder vi en blanket, som du skal aflevere eller sende til et Taxfree kontor.Har du et spørgsmål er du meget velkommen til at komme ind i showroomet Nygade 3 eller ringe til os på tlf nr. 24598763.

Vi glæder os til at hjælpe dig.