Fri Fragt & Retur over 595,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt & Retur over 595,-

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.First movers, first on sale - Never out of stock deals - Crazy last minute sale - What is hot, what is not


Tilmeld dig nyhedsbreve og få gode tilbud og nyheder fra osNyhedsbrevet fra HosLohse.dk er et nyhedsbrev, som du modtager når vi synes vi har noget at fortælle. Vi overdynger dig ikke med ligegyldige mails. Mailen kan indeholde et tilbud eller et overblik over de seneste nye trends.

Nyhedsbrevene indeholder links, så du hurtigt kan komme direkte hen til det vi gerne vil vise dig. Det er så nemt som det kan blive.

Når du har tilmeldt dig, husk at trykke bekræft på den mail, som du modtager i din indbakke lige efter du har tilmeldt dig. Hvis du ikke modtager en mail med bekræftelse, kan det være du skal kigge i din Spam-mappe/junk-mail.

Det er også værd at bemærke, at vi hvert kvartal trækker en vinder af et gavekort på 1000 kr. blandt vores nyhedsbrevs læsere.


Afmelding


Det er nemt at afmelde nyhedsbrevet, hvis du alligevel ikke ønsker at modtage det. Du kan afmelde det med et link i bunden af hvert nyhedsbrev vi sender ud.


Nyheder på sms


Du kan også modtage nyheder fra os på sms. Vi sender ca. 1 sms om måneden. Du kan tilmelde dig sms-nyheder ved at sende en sms til 24598763 eller en mail til hoslohse@hoslohse.dk.

Sms-nyhederne er også nemme at afmelde. Du trykker bare på linket til afmelding, som kommer sammen med sms, så sletter vi dig fluks.