Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok

Nyhedsbrev

Modtag e-mails med nyheder og tilbud.


Tilmeld dig nyhedsbreve og få gode tilbud og nyheder fra osNyhedsbrevet fra HosLohse.dk er et nyhedsbrev, som du modtager når vi synes vi har noget at fortælle. Vi overdynger dig ikke med ligegyldige mails. Mailen kan indeholde et tilbud eller et overblik over de seneste nye modetrends.

Nyhedsbrevet er rettet mod vores kunder på HosLohse.dk, hvis du ønsker at modtage nyheder fra vores fysiske butik Lohse, så skal du sende en mail til hoslohse@hoslohse.dk.

Nyhedsbrevene indeholder links, så du hurtigt kan komme direkte hen til det vi gerne vil vise dig. Det er så nemt som det kan blive.

Når du har tilmeldt dig, husk at trykke bekræft på den mail, som du modtager i din indbakke lige efter du har tilmeldt dig. Hvis du ikke modtager en mail med bekræftelse, kan det være du skal kigge i din Spam-mappe.


Afmelding


Det er nemt at afmelde nyhedsbrevet, hvis du alligevel ikke ønsker at modtage det. Du kan afmelde det med et link i bunden af hvert nyhedsbrev vi sender ud.


Nyheder på sms


Du kan også modtage nyheder fra os på sms. Vi sender ca. 1 sms om måneden. Du kan tilmelde dig sms-nyheder ved at sende en sms til 24598763 eller en mail til hoslohse@hoslohse.dk.

Sms-nyhederne er også nemme at afmelde. Du sender blot en sms til 24598763 eller en mail til hoslohse@hoslohse.dk, så sletter vi dig fluks.