Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Femilet

Femilet

Femilet lingeri og trikotage giver velvære indefra i alle størrelser og uanset alder. Femilet er undertrøjer, benklæder, toppe, kåber, trusser og meget mere i både vævet og strikket. Dansk i mere end 100 år, så snit, pasform og kvaliteter er der styr på. Det finder vi HosLohse.dk er vigtigt at støtte op om. Femilet er en del af Chantelle Group.

Femilet er gode til størrelser fra konfektionsstørrelse 36-50 i såvel basis som fashion. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Femilet.

Se også vores store udvalg af lingeri fra:
TRIUMPHMEYPRIMADONNAPLAISIRNATURANACHANTELLEMARIE JO SLOGGI.
< 1 2 >

Femilet del af den danske historie i mere end 100 år

Med mange ikoniske kvinder på sidelinjen der har støttet op om Femilet. Nordisk kvalitet og snit der falder vi vores smag. Det er historien og den danske familieejet virksomhed der fik vokseværk og måtte ud over landets grænser. Chantelle fik øje for de gennemførte bh'er med fantastisk pasform og tilbød at overtage produktionen af netop dem, og tilførte selv EasyFeel konceptet der i kombination med de uændrede snit og Navne gav bh'erne flere bløde detaljer. Femilet er stadig med dansk domicil og produktionen omfatter undertøj, kåber, uldundertøj og meget mere i strikkede og vævede kvaliteter.


Femilet hænger på bøjlerne og ligger på hylderne HosLohse.dk året rundt

Vi har det bedste sammenarbejde og aftager de fleste kollektioner året rundt. Det er fashion og basis med elegante designs. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Femilet

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller Du har forelsket Dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Femilet og tager den gerne hjem til Dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever jo af service

Så tænker du at vi kan hjælpe med noget som helst skal du bare fange os, og meget gerne på mail hoslohse@hoslohse.dk så kigger Karina på det og vender tilbage.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.