Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Kilde

Kilde

Har du f.eks. diabetes eller bare sensible fødder, så kan Kilde's ankelstrømper og sokker til damer og herrer hjælpe dig. Sokkerne strammer ikke på dine ankler eller ben. Lavet i super behagelig tråd og med flade sømme. Findes i økologisk bomuld og i bambus. Specielt udviklet Comfort og Diabetikersokker til dig med blodcirkulations problemer eller sensitive fødder.

Kilde producerer et væld af sokker i forskellige kvaliteter til forskellige formål og i flere farver. Som eksempler kan nævnes Kilde Comfort & Diabetes Ankelsokker, Kilde Anti Glide Komfort & Diabetes Bomuldssokker, Kilde Comfort & Diabetes "Low cut" Bambussokker, Kilde Comfort & Diabetes Bambus Ankelsokker, Kilde Comfort & Diabetes Sokker 80% Merino.

Findes i størrelse 35-49.

Hvad er Kilde for et brand

Det er efter Carsten Kilde, og så lyder det lige pludseligt pære dansk, hvilket det også er. Han er specialiseret i Comfort og Diabetes sokker. Og, når man nørder een ting så bliver man oftest rigtig dygtig til det. Sådan forholder det sig med Kilde.


Betragtninger for Comfort og Diabetes sokker

De produceres i bambus, bomuld og Merinould så kan det ikke gøres bedre. Det er de bedste materialer til formålet. De skal frem for alt være behagelige det er en betingelse for at være egnede til diabetikere. Det gør dem så også værd at kigge på hvis du bare foretrækker komfort uden at have problemer med blodcirkulationen i fødder eller ben. Et godt pejlemærke for sokkerne er at du hurtigt tager dine nuværende sokker af når du kommer hjem.
Du slipper for strammende elastik der oftest kan være ulidelig, samtidig er pasformen med komfort for øje. De har håndstrøget tå, det betyder uden irriterende syninger over tæer fordi den er gjort helt flad. Det er kostbart at lave, men er det eneste rigtige.
Vælger du dem i merceriseret bomuld der er ekstra blød, får du bedste kvalitet og lang holdbarhed samt pasform, det er livsglæde.
Men Kilde sokkerne kan også være fremstillet i bambus, her er det velkendte problem at de ekstrabløde fibre slides hurtigere. Det er her undgået ved at special strikke dem med en slidstærk bomuldstråd viklet omkring bambustråden. Det er da genialt, så har du lang levetid som er ekstra blød wupti.


De gode egenskaber ved Kilde Comfort og Diabetessokker

Du slipper for elastik ved skaft for det er gjort blødt og behageligt. Tåen er hånstrikket så der ikke er nogen belastende syning. Elasticiteten er meget høj og så er der bred ribkant ved ankel. Garnet der er brugt er ekstra blød og holdbar samt af bedste kvalitet. Kilde komfort og diabetessokker er naturligvis CE-mærkede og bliver produceret i Europa.


Carsten Kilde har en større produktion og vi er vilde med den

Men føler du at vi mangler noget så tøv ikke med at fange Karina på hoslohse@hoslohse.dk så går hun til Kilden - ha ha ha kunne ikke lade være. Vi lever af service ;-)


Du kan købe dine diabetes og komfortsokker HosLohse.dk

Har vi varen hjemme sender vi alle hverdage og der er dag til dag levering. Skal vi skaffe varen til dig - og det gør vi meget gerne - er Carsten super hurtig at skyde dem afsted til os, og det koster ikke ekstra - det er service faktisk er det skide go' service.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.