Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Chantelle EasyFeel

Chantelle EasyFeel

Chantelle EasyFeel bh'er med eller uden bøjle og trusser i Soft Feel, er undertøj/lingeri, der får kvinden til at føle sig smuk og godt tilpas. Med skålstørrelser fra A-H og omkredse fra 70-100 cm, er Chantelle EasyFeel lingeri, der giver velvære indefra. Det er en dejlig måde at starte dagen på, at det du har inderst er føles så rart. Samtidigt er det simpelt og rent i udtryk, så kort sagt nordisk komfort i høj kvalitet.

Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Chantelle EasyFeel.


Se også vores store udvalg af lingeri fra:
TRIUMPHMEYPRIMADONNAPLAISIRNATURANACHANTELLEMARIE JO SLOGGI.
< 1 2 >

Her nørder du lige Chantelle EasyFeel - og det er ok

Den danskejet virksomhed Femilet der siden 1923 har klædt den danske kvinde på i lingeri med fokus på den nordiske stil og pasform, har fået nyt navn - og kun nyt navn. For Chantelle Group så hurtigt hvor godt fat Femilet har i os piger. Derfor fik familien et flot tilbud der var svært at sige nej tak til. Men modellerne/styles er de samme med uændrede navne. Pointen er at i det store udland kan man kun svært udtale Femilet, hvorimod at Chantelle går nemmere. Men det betyder ikke at navnet Femilet ikke længere bruges, faktisk tvært om vi har stadig dansk domicil og danske varer, det er blot bh'er fra Femilet der er overgået til Chantelle EasyFeel med det ekstra bløde univers.
Velvære Indefra er mantraet der har fået megen tyngde igennem tiden. Til alle former uden alder.


Chantelle EasyFeel hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager de fleste kollektioner året rundt. Det er fashion og basis med elegante designs. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Chantelle EasyFeel

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller Du har forelsket Dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Chantelle og tager den gerne hjem til Dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever jo af service

Så tænker du at vi kan hjælpe med noget som helst skal du bare fange os, og meget gerne på mail hoslohse@hoslohse.dk så kigger Karina på det og vender tilbage.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.