Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
No.1 by OX

No.1 by OX

No.1 by OX lyder det bekendt - ja mon ikke. Det er nemlig Anette Oxenbøll med den flotte plus size figur der står bag brandet, og hvem er bedre til det end denne skønne "femme fatale" vi alle kender som den smukt syngende bakkesangerinde . Hun startede i 2017 med egen kollektion af tøj til alle kvinder og måske specielt dem der har kurver. Kvaliteten er høj og der er styr på den, No.1 by OX følger de nye trends nøje og er med forrest hvor man tør vove. I branchen kaldes Anette for Oxen, så er alle med, hun er et livsstykke for sig. Humørfyldt og med selvtillid, netop selvtilliden har så stor betydning, tøjet skal nemlig helst underbygge din krops naturlige ynde og styrke din selvtillid. Du kommer til at kunne finde kjoler, nederdele, leggings, toppe, t-shirts, veste, strik poncho, bluser, bukser og og og og vi får det hele.

No.1 by OX føres i størrelse 38 - 56. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra plus size mærket som altså også klarer de små str.< 1 2 >

Lækkert Dansk brand med det frække navn No.1 by OX

Anette Oxenbøll har lavet det her fede brand der fanger det trendy der rører sig lige nu. Her samles tøj som underbygger dine naturlige former og giver dig selvtillid. Du kommer ikke til at rende og skjule dig og du får heller ikke lyst til det, det er bare det som No.1 by OX kan. Du kommer til at kunne finde kjoler, nederdele, leggings, toppe, t-shirts, veste, strik poncho, bluser, bukser og og og og vi får det hele, også NOOS så alt du skal bruge i basis styles finder du også her.


No.1 by OX kommer til at være et fast indslag HosLohse.dk året rundt

Og, det er vi glade for. Vi kan servicere dig med alt det du lige drømmer om. Tæt kontakt giver os mulighed for at købe også i mellem kollektioner så du fanger os bare.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Oxen

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model eller har en favorit. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Oxenbøll og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.