Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
CCDK

CCDK

CCDK er dansk designet nattøj og loungewear med et feminint udtryk. Lavet for kvinder - af kvinder. CCDK støtter organisationen women for women international.
Både natkjole og py er designet så det både kan bruges om natten og som hyggetøj før sengetid. Det er komfortabelt og skabt til afslapning og læs gerne mere herom længere nede - helt nede i bunden faktisk ;-)
Føres i størrelse S-XXL. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra CCDK.
< 1 >

Hvad kan CCDK & hvorfor kigger du på det

CCDK Copenhagen fra Ikast har gjort op med det kedelige nattøj og hyggetøj ja loungewear generelt, der er skruet op for lækkerheden med kvalitets garner og et trendy snit i friske farver. CCDK vil gerne skabe balance i livet ved at forlænge din tid i det behagelige tøj og skrue dit tempo helt ned. Derved opfordres du til at finde små daglige rutiner der er nemme at gå til lige efter at du vågner, prioritere roen, det at du tager dig af dig selv og nyder det du sysler med. Det skaber mindfulness. Den ikke succesfulde jagt på smukt loungewear samt nattøj satte gang i CCDK grundlæggelse. Nu kan du med sindsro tømme postkassen og svare ved døren uden tøven.


CCDK Copenhagen er designet i Danmark

Tilpasset vores nordiske livsstil og netop vores figur samt behovet for specielle kvaliteter. Det er selve DNA'et i CCDK. Feminin elegance og komfort bliver bærende. Alle kollektioner er skabt i respekt for omgivelserne. Farverne i hver kollektion bringer harmoni og ro. Kvaliteten er tilpasset sæsonen således optimeres dit velvære.


Hov hvad med miljøet

Bliver der kigget til det eller er det bare et medie stunt. CCDK står for en ansvarlig produktion de både bekymrer sig for miljøet og de fodaftryk som de efterlader. Deres kollektioner indeholder bæredygtige materialer som f.eks. EcoVero Viskose, økologisk bomuld og bambus. Alt materiale til indpakning og marketing er lavet af FSC materiale.


CCDK's ophav

Online Textile Solutions står bag og er en del at Thygesen Textile Group der blev grundlagt i 1931 og som er influerende på verdensplan og også i flere forskellige brancher. Det kan vi være stolte af.


CCDK hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi har så godt et sammenarbejde at vi aftager alle fire kollektioner som CCDK lancerer årligt. Det er fashion med elegante designs, de lette farverige print i meget høj kvalitet. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos CCDK

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos CCDK og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen du skal bare fange os og gerne på mail hoslohse@hoslohse.dk.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.