Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Eterna

Eterna

Overordnet inddeles alle bluser og skjorter i pasforme, Eterna arbejder med 4 forskellige, nemlig Oversize, Loose Fit, Regular Fit og Fitted Fit og de laves alle i konfektionsstørrelser fra 34-54. Fælles er også at de er Easy Iron mærket, så de er nemme at stryge, eller gør som jeg, jeg lader alt Eterna hænge tørre - så slipper jeg for at stryge.

  • Oversize er bevidst skåret med mere vidde i kroppen, de kombinerer den klassiske stil med en særlig afslappethed - en casualness.
  • Loose Fit giver casual silhouette der er helt typisk for typen. Med mere vidde ved mave og hofte område som skaber en smule A-facon.
  • Regular Fit er en mere tæt pasform men samtidig komfortabel, den sidder flatterende uden begrænsninger. En rigtig modern fit pasform der er casual og bekvem.
  • Fitted Fit er særligt figur fremhævende, tailored cut kaldes det også, altså som syet til dig og fremhæver en smal silhouette.
Eterna føres i størrelse xs - 4xl i konfektionsstørrelse er det 34 til 50 og nogle går til 54. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Eterna.
< 1 2 >

Kvaliteten & pasformen

Eterna dameskjorter og bluser er lige med suveræn kvalitet der holder farve samt facon og ultimativ pasform. Her vælges garner med omhu og alle kvaliteter der forlader Eterna er Øko-Tex eller better cotton mærket. Eterna holder så meget af produktionen i Europa som muligt og har målrettet salget til Europa, dvs., alle str. er vævet efter snit der er tilpasset os. De fleste af de styles vi fører er all-time klassikkere der ikke går af mode, hverken hvad angår snit, farve eller kvalitet. Det er din sikkerhed for et godt køb, Oxford skjorten er et glimrende eksempel. Og et modstykke til den i stil kan være Masterpiece skjorterne med eksempelvis voluminøs flæse på brystet.


Hvor kommer Eterna fra

Eterna er tysk kvalitet og har skabt skjorter siden 1863 og laver ikke andet, det bøjer for kvalitet og en indsigt i det at servicere kvinder og rent faktisk også mænd.


Eterna & miljøet

En af de ting der fører Eterna ind i fremtiden er at bæredygtigheden for den er ikke en mode tendens. Det fremgår tydeligt på www.eterna-naturally.com der bidrager mere mere viden om blandt andet, Co2 aftryk, spildevand, arbejdsforhold, fremtiden, resurser og gennemsigtighed. Tøjet er derfor tydeligt mærket med certificeringer samt mærkater. Og, du kan til enhver tid opsøge mere viden hos Eterna.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Eterna

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Soya og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.