Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Con-ta

Con-ta

Con-ta er tysk finstrik undertøjs brand fra Albstadt der har mere end 100 år på bagen - faktisk siden 1920. Albstadt det har du hørt før, for Mey der er i samme branche kommer også fra byen og Speidel er også fra området. Så kvalitetsstandarden er sikret.
Con-ta er eksperter i strik af alt det du har tættest mod huden, de bruger de bedste kvaliteter om det er single Jersey, fin ribstrik osv. så er der mulighed for at vælge den kvalitet du søger, det kan være Modal eller bomuld osv.

På jagt efter noget du ikke finder her fra Con-ta, så fang os i kundeservice på hoslohse@hoslohse.dk så hjælper vi.

440 serien er single Jersey i 90% Micro Modal og 10% elastan. Lavet af naturlige bøgetræ's fibre. Elastan garanterer bærekomfort og formstabilitet. Utroligt blødt. Fremragende kvalitet pga. moderne produktions teknik.
505 serien er fin ribstrik i 95% Micro Modal med 5% elastan. Er magen til ovenstående men er også uden sidesømme - rundstrikket kvalitet.
714 serien er fin ribstrik i 95% bomuld, 5% elastan. Garanterer bedste bærekomfort, formstabil materiale sammensætning, uden sidesømme og med flade kanter. Moderne produktions teknik sikrer ensartethed.
700 serien er fin strik i 100% bomuld. Ren naturlig kæmmet bomuld i hele 180gr/m2. Uden sidesømme, flade kanter, med bort. Høj holdbarhed, lang levetid, egnet til kogevask. Moderne produktions teknik sikrer ensartethed.

Con-ta fås i størrelse 38-62. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Con-ta.

Con-Ta historien

Con-ta er tysk finstrik undertøjs brand fra Albstadt der har mere end 100 år på bagen - faktisk siden 1920. Byen hvor også Mey der er i samme branche ligger. Så kvalitetsstandarden er sikret. Grundlæggere er brødrene Karl og Christian Conzelmann, herefter er det gået slag i slag med ideer og tiltag for Con-ta. Firmaet har specialiseret sig i al den type strik der kommer tættest mod huden og producerer til såvel mænd som kvinder.


Vejen for et nyt produkt

Det starter med en god ide i design atelieret, sådan en der skal forfølges og som bliver til prototype, den kommer så forbi mønsterstrikkerriet hvor den færdiggøres. Herefter finder den vej til strikkeriet der med over 100 rundstrikkemaskiner hurtigt kan skalere produktionen op, faktisk mere end 12 tons færdig strik om ugen. Strikken kommer så omkring farverriget der efter nøje anvisninger fra design atelieret vasker og farver eller bleger den. Nu kommer de løse tilskåret stykker så til sygeriget hvor de samles til færdigt tøj. Alt søges løst her i Europa - et godt princip.


Tanker om miljøet

Da virksomheden er et traditionernes firma, med ansatte der bor lokalt og hvor flere af dem igennem generationer har arbejdet for Con-ta, ja så spiller bæredygtigheden særligt ind. Der tænkes over hvor alt kommer fra og hvor det skal hen. Mest muligt fragtes rundt i Tyskland og ellers holdes det til Europa. For Con-ta er det en hjertesag at være bevidste omkring omgangen med alle resurser der indgår i hele den samlede proces.


Hvor er Con-ta billigst - HosLohse.dk

Du skal bare kigge herover på siden, det første du møder på vej mod toppen er på udsalg og tilbud, og i toppen de sidste nye styles til fuld pris. På vejen finder du mange aktuelle styles med rabat uanset om det er basis eller mode.


Hvad producerer Con-ta så

Con-ta er fremragende til alt det der er inderst mod huden. Vi taler undertøj - strikkede varer. Her er både til herrer og damer, vi holder os dog til først og fremmest at servicerer damer, men skaffer også til herrer. Der er stort basis katalog med de mere neutrale farver og i de sikre snit, men har også det mere fashion prægede med farver og leg med snit eller i det velkendte snit med farver. Det kan være single Jersey top med brede stropper, trusser, Thermo undertøj, leggings med forskellige benlængder, body, langærmet og kortærmet overdele. Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen. Og, vi stopper ikke der for der kan måske også være tilvalg på blonde, fin ribstrik, rundstrik og og og. Det bedste ved det hele er at det til dato er bedste kvalitet vi har set til prisen, det er virkelig value for money.


Vi har Con-ta HosLohse.dk året rundt - naturligvis

Vi er vildt begejstrede for Con-ta og vi får hele tiden mere og mere både af fashion men også det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Con-ta - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Con-ta og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.