Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Costamani

Costamani

Costamani er dansk design til dig der elsker farver, flotte print og fine detaljer. Til dig som elsker at du både kan spille på det feminine og det rå look den ene dag og kan leve boheme-stilen ud den næste. Costamani er skjorter, bukser, kjoler og nederdele dansk design i en god pasform i BSCI certificeret materialer.

Costamani fås i størrelse S-XXL.

Costamani blev stiftet i Odense i 2015 af Merete Wang Andersen, der efter mange år i modebranchen så et tendens til at de enkelte styles skulle være mere enkle. Merete har med flotte prints og enkle detaljer skabt sin helt egen stil - Costamani stilen.

Costamani holder stadig til hvor det hele startede - nemlig i en lille by udenfor Odense. Det betyder enormt for hele teamet bag Costamani, at være i nærheden af alt det nære - i nærheden af kunderne.

Udover en fed stil, så betyder det enormt for Costamani at kunden er tryg, derfor er alle styles designet og produceret i samarbejde med
dygtige producenter som er BSCI certificeret (Business Social Compliance Intiative). Certificeringen støtter bæredygtige arbejdsvilkår og er din garanti for at dit tøj er produceret under ordnede forhold.

Med Meretes Costamani stil, så kan du få netop det look som du føler du for. Den ene dag skal du til fest og være feminin med høje hæle og masser af smykker. Den næste på job med en trang til at tøj som er elegant men som absolut ikke strammer og klemmer. Straks du har fri, kan tøjet blive afslappet og råt til din sneaks eller boho-stilen til de flade sandaler. Tøjet fra Costamani er tøjet til alle ugens dage og alle ugens gøremål, året rundt.

Der er 4 kollektioner om året fra Costamani, som alle indeholder bukser, bluser, t-shirts, kjoler, jakker og ikke mindst nederdele. Der er ikke mange nederdele på markedet, men Costamani er rigtige gode til at have nederdele med i alle kollektioner. Kollektionerne er alle bygget op omkring nogle flotte prints i nogle fede materialer.

Shop Costamani her HosLohse i størrelse s-xxl.