Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Gerry Weber

Gerry Weber

Er Du til klassisk tøj der kan kombineres på utallige måder og med fantastisk holdbarhed som vi kender det fra tyske tekstiler, så er Gerry Weber lige noget for Dig. Det er med flotte snit der sidder pænt i kvaliteter der går forud for pris. Gerry Weber er bukser, bluser, nederdele og jakker, hvor elegance og kvalitet er i højsædet.

Er du på udkig efter en lækker jeans med en fantastisk pasform, så kast et blik på den lækre Best4Me jeans, som findes i et utal af kvaliteter og farver. Men tag også et kig på det store basiskatalog Gerry Weber er så gode til.

Gerry Weber fås i størrelse 36-48. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Gerry Weber.
< 1 2 >

Hvad er Gerry Weber for en størrelse

Tysk gennemarbejdet kvalitet hvor der ikke er plads til tilfældigheder af nogen art. Snit der størrelsesmæssigt passer den modne kvinde hver gang, kvaliteter der ikke ser ret mange reklamationer (det er uforligneligt godt lavet), elegance er den røde tråd. Skal du bruge klassisk eller trendy, leverer Gerry Weber begge dele. Vi kan alle synes at en fuchsia pullover er smuk men vil alligevel også gerne have den i marine. Gerry Weber er startet som et familieforetagende i 1973 med stort fokus på moden. Hvorfor også mærket er at finde i mere end 60 forskelige lande.


Hvor køber jeg Gerry Weber - det gør du HosLohse.dk

Fordi vi elsker Gerry Weber, det fremgår også tydeligt nu du scroller ned over siden ikke ;-) det er et kæmpe udvalg med alt fra tørklæder til det du lige står og mangler det er Gerry.


Hvor er Gerry Weber billigst - HosLohse.dk

Du skal bare kigge herover på siden, det første du møder på vej mod toppen er på udsalg og tilbud, og i toppen de sidste nye styles til fuld pris. På vejen finder du mange aktuelle styles med rabat uanset om det er basis eller mode.


Hvad laver Gerry Weber af konfektion

Jeg lister lige hurtigt for god ordensskyld, nederdele, bluser, pullover, blazer jakker, t-shirts, strikbluser, bukser, jeans, kjoler, jakker, frakker, accessories som tørklæder mm. Men indenfor de enkelte er der også varianter som 7/8 del bukser, shorts, stumpebukser og så videre. Gerry Weber har kollektionen af samme navn, samt TAIFUN og SAMOON, HosLohse.dk har valgt at kaste kærligheden på Gerry Weber kollektionen der passer rigtig godt til os i Danmark.


Gerry Weber og miljøet - hvad med miljøet & bæredygtigheden

Et af problemerne med bæredygtighed er tilgangen skal være ansvarlig og reel. Det skal betyde noget for miljøet og ikke være et medie stunt for at score kassen. Her søger Gerry Weber at tilpasse sig de stigende krav for både miljø og planeten. Der er fokus på alt fra arbejderen på fabrikken over transporten, materialevalg, til miljø samt fællesskabet. Gerry Weber beskriver det med We Care programmet. Som Gerry Weber selv oplyser er det med små skridt men stort engagement at de er på vej mod en mere bæredygtig fremtid for mode. Gerry Weber har også en klar handlingsplan i forhold til de 17 verdensmål som er tilgængelig på deres egen hjemmeside. Partnere som GOTS, OCS og Amfori er vigtige. Gerry Weber har en meget omfangsrig fortælling man frit kan dykke ned i. Vi sørger for på vare niveau at fortælle hvorvidt varen er det ene eller det andet, det lover vi dig.


Gerry Weber hænger på bøjlerne HosLohse.dk året rundt

Vi er vildt begejstrede for Gerry Weber så vi er klar på flere kollektioner årligt. Det er fashion med elegante designs, de lette farverige print i meget høj kvalitet. Og, så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles der er relevante som basis året rundt, det kan vi slet ikke være foruden og er vældig populært blandt kunderne.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Gerry Weber - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Gerry og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen til din tilfredshed.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.