Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Bransholm

Bransholm

Bransholm bælter findes i længde 85 - 130 cm og i forskellige bredder der passer til alt fra en fin kjole over et par pænere bukser samt nederdel til noget mere råt der skal gå til jeans.

Bransholm bælter er nemme at regulere hvad enten det er elastikbælterne eller bælterne med autoklik systemet.

Når at du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra Bransholm.
< 1 >

Hvor kommer Bransholm fra

Bransholm er bælter i et lækkert gedigent design og høj kvalitet, de kommer fra JK-Neclace der er godt funderet i Hornsyld. De har i årevis produceret bælter til mænd og kvinder og en stor del af bælterne er slet ikke kønsbestemte og kan bæres af alle.


Køb bælte til rette formål

Er du meget aktiv, har mange løft eller bare bøjer dig ofte, ja så er elastikbælterne himmelske, sikken komfort. Og, skal bæltet være til en nederdel eller kjole bør det være mere elegant og smalt. De kan være produceret i vidt forskellige materialer som kunstlæder, skind, elastan og meget mere.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Bransholm

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Soya og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være.


Udvidet service - ja vi lever af service

Skulle du have brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house som klarer tilretninger. Vi finder ud af det sammen.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.