Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Frank Lyman - Tinker Bell Dress
  • Frank Lyman - Tinker Bell Dress
  • Frank Lyman - Tinker Bell Dress
  • Frank Lyman - Tinker Bell Dress
  • Frank Lyman - Tinker Bell Dress
  • Frank Lyman - Tinker Bell Dress

Frank Lyman

Tinker Bell Dress

Varenr. 171288

Har man noget på hjerte skal det også ud. Og, her må man sige at Frank Lyman har gjort det fuldt ud, der er ikke gået ad nogen smutveje. Der er tale om en tidløs kjole der kunne være taget ud af den gamle film "Prinsessen holder fridag" med Audrey Hepburn fra 1954 eller fra en dansk sommer reception i 1999, nu skriver vi 20 foran men kjolen er i snit den samme - det er fantastisk!!!
Lad mig fortælle Dig lidt om den. Designmæssigt er det en typisk ungpige kjole der tåler det figur nære samt de bare arme. Den er tæt og klokkeformet. MEN takket være særlige skrædder teknikker med sammensyning af stoffet er det lykkedes at lave plads til figur - se nu bliver det interessant for Os. Det betyder at selvom "man skulle være heldig igennem længere tid at have fået alle måltider" så kan denne kjole rumme det og samtidigt lave flot figur. Unikt og sjældent set.
Selv printet er tidløst i sort og off white. Der er flotte sammensyninger på såvel bryst som ryg der giver facon, disse har også muliggjort at gemme lynlåsen på ryggen. Rund halsudskæring. Den er så flatterende brugt som en sommerkjole, og gerne med en bolero, let strik eller jakke til. Kan fint kombineres med såvel høje hæle som også flade sko. Kvaliteten er så meget i top at Du vil glædes år efter år over at det er en åndbar polyester af den slags der ikke skal stryges idet den ikke krøller. Desuden er der stræk i så den følger Dig. Den flader smukt som en kvalitets kjole skal. Kan bruges hele dagen såvel som aftenen ;-)

Jeg har den glæde at kunne sælge den i sort (sort/off white).

95% polyester.
5% elastan.
Inderkjole 100% polyester.

Skal håndvaskes.



DKK 2.399,95
Denne vare er udsolgt

Kundeservice

Leveringstid

1-2 hverdage

Kundeservice

Tlf. 24 59 87 63

Lav fragtpris

Fast lav fragtpris på 19 kr.

Vi anbefaler også

Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 595 kr.