Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Soft Rebels

Soft Rebels

Soft Rebels er feminint og tidløst design. Her finder du skjorter og strik som er i klassiske farver og designs.

Alt er produceret med bæredygtighed for øje.

Soft Rebels fås i størrelse XS-XXL.
< 1 2 >

Soft Rebels er dansk design, designet i Risskov som er tilpasset til den moderne kvinders hverdag. Soft Rebels tøj er designet så det kan bruges igen og igen - sæson efter sæson. Hvad enten det er skjorter, kjoler eller strik fra Soft Rebels, så er de designet og produceret så de holder. Så lad den nye bluse blive din favorit, den kan sagens holde til at blive brugt igen og igen.

Enkelhed beskriver rigtigt godt Soft Rebels stil. Livet er kompliceret nok - så din garderobe behøver ikke være det. Tøjet er skabt udfra nøgleordene let, stilfuldt og kvalitetsbevidst, så det er her du finder de tidsløse klassiskere og klassiskeren tilført et moderne touch. Så shop en basis cardigan eller t-shirt fra Soft Rebels og brug den til dit outfit sommer og vinter.

På vores webshop finder du et stort udvalg af kollektionen som altid består af strikbluser, cardigans, skjorter, bluser, t-shirts og kjoler i størrelse xs-xxl. Alt sammen produceret i en god kvalitet og pasform.

Soft Rebels er skabt som en hyldst til alle kvinder uanset hvor forskellige vi er. Det er Soft Rebels drøm at alle kvinder får mulighed for at hvile selvsikkert i sin egen krop og stil. De vil designe tøj som omfavner alle størrelser, former og personligheder. Vi er forskellige men hvorfor ikke fejre diversiteten og individualismen, istedet for at bekæmpe den?Med Soft Rebels kan du være dig selv og vække din indre rebel til live. Soft Rebels slogan er "unique yourself Rebel"

Når du køber Soft Rebels, så køber du et produkt fra et firma som tager et ansvar på sig. Soft Rebels følger de nyeste trends, men det er med respekt for vores jord, deres medarbejdere og dig som kunde. De arbejder konstant på at være så bæredygtige som muligt. De er ikke helt bæredygtige endnu, men de er overbeviste om at sammen kan vi gøre en forskel.

Shop Soft Rebels og skab dig et klassisk look. Det klassiske look er altid et elegant look, hvor din personlighed får lov at skinne igennem.


Soft Rebels skjorter

Har du ikke prøvet Freedom skjorten fra Soft Rebels endnu, så skynd dig. Soft Rebels laver super lækre skjorter til kvinder. Freedom Skjorten er en super lækker skjorte i den blødeste EcoVero Viskose. Skjorten findes i flere forskellige længder, så du kan både få den i almindelig skjortelængde og den lange big shirt. Uanset længde er det en super let og luftig skjorte.

Skjorterne findes både som kortærmet skjorte og som langærmet skjorte. Skjorten kan bruges året rundt. Brug den både som en let sommerskjorte eller som skjorten til strik om vinteren.

Du kan roligt shoppe masser af strik hvis du har en Freedom Skjorte fra Soft Rebels. Den lette og tynde skjorte passer perfekt under din strikbluse eller cardigan, fordi den ikke fylder mere end den gør. Samtidigt så er skjorten blød og behagelig mod din hud.

Den lange Freedom skjorte kan altid bruges sammen med et par flotte jeans eller leggins, men er også flot på en sommerdag over badetøjet eller med et par korte sommershorts.


Soft Rebels Strik

Marla strikken fra Soft Rebels er en basis strik i den skønneste bæredygtige viskose. En viskose strik holder farven og faconen vask efter vask. SRMarla strikkene er lavet i EcoVero Viskose og nylon så de er super slidstækre.

Brug Marla Cardiganen fra Soft Rebels udover din nye kjole eller sæt en ensfarvet strik til din nye mønstrede bukser.


Du kan roligt shoppe Soft Rebels på vores webshop. For det første så står vi inde for at kvaliten er i top og hvis ikke faconen eller farven er lige dig, så har vi nem retur via GLS. Du pakker blot varen ind og registrerer den på vores GLS-portal. Når du afleverer den i pakkeshoppen hvor du plejer at komme, så udskriver de lablen og sender den retur til os.