Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Aerowalk

Aerowalk

Aerowalk - stødabsoberende sandaler eller måske kender du dem bedre som flip flapper og flip-flops. Opbygget med anatomisk korrekt støtte til svangen og forfoden, de er produceret ved håndkraft i næsten alle led af produktionen. En sandal der aldrig går af mode. Nogle af de gode egenskaber kommer af at de er produceret i ren polyurethan der er et fantastisk materiale. Det gør dem bløde, stærke, holdbare samt stødabsorberende og lette på en og samme tid. Hvad vil du have mere ;-) oven i det kan jeg tilføje at de hele tiden kommer i klassiske designs men også i smarte. Går og står du meget vil du give dine fødder et nyt liv i et par Aerowalk. Bonus er at de ikke bliver sure og de er nemme at rengøre under rindende vand med børste og sæbe.

Leder du efter en bestemt model skaffer vi den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger for dig, og stadig med fuld returret - det er god service. Du fanger bare Karina direkte på kundeservice mail hoslohse@hoslohse.dk

Ligger i størrelse 36-42. Når du scroller herunder møder du de nyeste varer først og derefter kommer udsalg og nedsatte varer fra netop Aerowalk.

Hvor køber jeg Aerowalk sandaler - det gør du da HosLohse.dk

Fordi vi elsker de lette Aerowalk der gør livet så meget lettere, det fremgår også tydeligt nu du scroller ned over siden ikke ;-) der er et godt udvalg.


Aerowalk står på hylderne HosLohse.dk året rundt

Fordi at de sælges året rundt, både til dem der arbejder inde om vinteren samt dem der rejser sydpå på samme årstid, eller måske skal du bruge dem i svømmehallen eller i omklædningsrummet. Vi har både de smarte fashion med elegante designs, og så er der det store noos/nos program med ensfarvede styles. Vi sælger af det hele og året rundt - derfor kan vi også hjælpe dig.


Leder Du efter en speciel model - så finder HosLohse.dk den hos Aerowalk - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden, eller du har forelsket dig i en tidligere model. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Aerowalk og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.