Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Kaffe Curve

Kaffe Curve

Kaffe Curve er et dansk tøjmærke til plus size pigen og lavet til hele Skandinavien. Kaffe Curve er modetøj til kvinder med kurver der stræber efter at være den bedste version af sig selv, uden at skulle prøve for hårdt. Kaffe Curve er i familie med modebrandet Kaffe, deres design overlapper og supplerer hinanden rigtigt godt. Ligger i størrelserne 42-54. Her er alt Kaffe Curve samlet og Du bruger bare filtrene eller scroller. Nederst ligger tidligere kollektioner til nedsat pris.

Se også: Plus size LingeriPlus size TøjPlus size OvertøjPlus size StrømperPlus size Badetøj
< 1 2 3 >

Hvorfor vælge Kaffe Curve

Fordi at det er så lækker en oplevelse at springe i tøj der sidder rigtigt og ubesværet. Det er det Kaffe Curve kan, det er det de har gjort siden start 90'erne. Tøjet er fremstillet så at det er tilpasset de kvindelige kurver, og ikke bare det. Det er skabt til den danske kvinde, af det danske modebrand Kaffe. Det er derfor en stor succes i Skandinavien. Kaffe indkapsler tiden og producerer de sikre styles som at Du kan bruge over flere sæsoner, hvorfor at kvaliteten også følger med. HosLohse.dk synes vi at det er en smuk tankegang der har en vis grad af respekt for miljø og købskulturen der kan have lidt "brug og smid væk" over sig. Når Kaffe Curve er fremstillet med det for øje at ramme den danske plus size kvinde bliver oplevelsen så meget bedre hvis at Du ved at der plejer at være succes med stormode tøj. Du styrer lige uden om de små italienske og franske str. og får en god oplevelse. Kaffe Curve det er fint men jeg vil gerne se Plus size Lingeri & Nattøj eller ALT i Plus Size Tøj nej nej Plus Size Strømper er federe, men glem ikke Plus Size Overtøj.


Hvad laver Kaffe Curve egentlig

Ja den afklaring måtte jo komme ;-) for laver de overhovedet noget. Og, jo det gør de. De producerer alt det gængse konfektionstøj som tunika, kjoler, t-shirts, overtøj, alt i bukser og bluser og meget mere. Det giver Dig frihed til at vælge og ikke bare nøjes. Men alt sammen i plus size eller stormode om Du vil.


Hvordan med Kaffe Curve og miljøet

Kaffe Curve har en ansvarlighedsstrategi der falder i tråd med forbrugernes opmærksomhed på miljø. Derfor indkøber Kaffe Curve kun igennem godkendte leverandører. Der kommer mere og mere vægt på brug af ansvarlige materialer i alle de skønne nyheder. Som eksempel er Eco Vero kvaliteter der vinder ind, det er et materiale der fremstilles af træfibre og her bliver producenten holdt op på at plante nye træer.


Hvilke faconer er Kaffe Curve så gode til

Kollektionerne spænder ALTID over noget der klæder kvinder der har figur som er henholdsvis pæreformet, æbleformet, timeglasformet osv. Og, hvor ved vi så det fra, jo ser Du vi har selv plus size piger ansat og vi har den tætte kundekontakt i butikken, her ser vi dagligt tøjet på Jer kunder. Vi er HosLohse.dk skarpe i modellerne og er lige til at tage med på råd, hvis at usikkerheden skulle melde sig. Du vil ofte op leve at de gode snit kommer igen med nye farver eller print - men hvad der er super vigtigt er at pasformen er den samme, det gør det lidt nemmere.


Er Du ny i Kaffe Curve universet

Så vil jeg opfordre Dig til at se med på vores onsdags lives på Facebook, her er Kaffe Curve ofte med. Og, er faktisk en lille stjerne til disse aftener. Har Du brug for om forandringer af tøjet har vi syerske in-house der træder til. Er der en bestemt style Du gerne vil opleve, siger Du til for så laver vi gerne en privat lille modeopvisning til Dig, eller tager den med live. Falder Du for noget vi ikke har hjemme skaffer vi det hurtigst muligt, uden at det går ud over Din returret eller bliver mere kostbart. Husk at HosLohse.dk er til for Dig, og vi er med Dig hele vejen til at Du er ordentligt klædt på. Vil lige nævne at vores lives ofte går med grin, fis og ballade, tips og tricks. Vi har stor vidensdeling på tværs og samler alle aldre. Du kan i ro og mag se med eller deltage aktivt i konkurrencer med gevinster. Der er naturligvis også mulighed for at gøre en god handel, om end at det ikke er fokus. Facebook det styrer og jeg vil gerne se det tag mig til det nu.


Hvor er det nye og hvor ligger der måske nogle guldfund til små penge

Det skal være nemt at finde noget nyt og spændende, derfor ligger det senest ankomne Kaffe Curve øverst på siden. Det højt aktuelle ligger altid øverst og frister den svage sjæl ;-) det kan virke tarveligt men er faktisk en service idet Du jo oftest leder efter noget nyt og spændende. Tilsvarende ligger udsalg og tilbud længere nede på siden. Her er tale om tidligere kollektioner der både kan være fashion, basis/noos samt ekspres kollektioner, som altså skal sælges ud. Her ligger virkeligt mange guldklumper som kan købes til små penge. Det er så genialt fordi at Du kan være heldig at finde højt aktuelle varer fra forrige kollektioner som kan købes til små penge. Det er en fantastisk måde lige at få lidt mere med i kurven således at den fragtfrie grænse opnås. Husk når at Du scroller er det kollektioner der ligger i rækkefølge efter tid, så skal Du finde ex. noget til sommer kan det komme af flere omgange. Men skænk en kop varmt og det er tiden værd at se det hele. Oftest sendes alt nyt fra Kaffe Curve lager samtidigt til hele kongeriget, så er det op til os hvor hurtigt at det kommer i butikken samt på webshoppen - det gør det lynhurtigt - for vi elsker Kaffe Curve. Fedt jeg elsker udsalg og tilbud tag mig til det her og nu.


Hvordan adskiller Kaffe Curve sig fra Kaffe og hvad med cafe latte

Kaffe Curve er til kvinden og pigen med kurver der vil se ligeså smart ud som de der går i Kaffe, hvor størrelserne altså er mindre. Så uanset figur kan Du som plus size finde tøj der passer og Du kan føle Dig som den bedste udgave af Dig selv. Hvor kommer cafe latte så ind i billedet - jo Du skænker den inden at Du scroller videre ;-)