Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
Zhenzi

Zhenzi

Zhenzi er for mode- og prisbevidste kvinder, som vil have smart og moderigtigt tøj i plus size. Zhenzi bluser, kjoler og bukser er lavet så der er plads til alle de dejlige kurver en kvinde har. Der er lagt vægt på flot design med god pasform i størrelserne 42 – 58.
< 1 2 3 4 5 6 >

Alt det Du ikke vidste

Plus size kender Du måske også som stormode. Men lad Dig ikke narre af det, for mange kvinder falder for printet, pasformen, stilen, kvaliteten eller måske prislejet. Men uanset hvad der får Dig til at kigge efter Zhenzi skal Du vide at størrelserne spænder fra konfektionsstørrelse 42-58 og dermed favner kvinder med kurver. Faktisk er Zhenzi et glimrende valg idet at det er missionen Zhenzi har erklæret, at "kvinder skal føle sig komfortabelt påklædt men også være den bedste udgave af sig selv", og netop det gør Zhenzi til et godt plus size brand. Vi har forhandlet Zhenzi i mange år og elsker den jyske mentalitet der omkranser mærket, søde og rare mennesker der er til at tale med. Vi er så "gift" ind i Zhenzi at vi har leveret arbejdskraft samt model til dem. Og, falder vi over en style eller print vi synes Zhenzi skal tage op har vi en direkte linje igennem. Det er et sammenarbejde i højeste potens, som at vi holder meget af. Har Du et særligt ønske så send os det på hoslohse@hoslohse.dk vi holder os ikke for gode til at sige det videre.


Det Du ønsker at vide

Kollektion efter kollektion indeholder noget genkendeligt. Det er nemlig sådan at når Zhenzi har en bestseller bliver den en fast del af kollektionen, den kommer så igen og igen med små forandringer. Farven er naturligvis ny og afstemt årstiden og det samme kan et evt. print være, men pasformen er bestsellerens DNA og det rører man ikke ved. Og, gør Zhenzi det, er det for eksempel fra kort til langt ærme eller måske trekvart. Det er altså en style der i høj grad er genkendelig for Dig som kunde og som gør det nemt for Dig at finde lidt nyt til garderoben. Uden at Du skal "stå på hovedet" i et prøverum, det er da smart. Zhenzi er et konfektionsmærke der laver bukser, kjoler, nederdele, bluser, skjorter, leggings, overtøj, tunikaer og meget mere. Tag mig hurtigt til Zhenzi overtøj Tryk her


Zhenzi er mode og hverdag

Der fashion kollektionerne som sætter rette farve over feltet, her kommer de flotte print og legen med de nye trends. Der er tale om forår, sommer, efterår og vinter der indkapsler årstiden i kvalitet der skal passe men også farver og print. Så ledes kan selv den mest krævende plus size fashionista holdes forsynet. Og, hvornår bliver det så hverdag tænker Du måske. Det er her basis kollektionen kommer ind i billedet, her er stor chance for at lageret hos Zhenzi rækker langt henad året og at tingene dermed kan skaffes. Det er typisk ensfarvet afdæmpet. MEN vi stopper altså ikke der, for ind imellem har vi ekspres kollektioner der er det farverige supplement til basis og især fashion kollektionerne. Det er typisk en hurtig kollektion der indkapsler det sidste nye som det ikke har været muligt at tage højde for hos Zhenzi. Her skal man holde sig til for oplaget er lille og det er ikke sikkert at det når ud til alle forhandlere. Vi holder os til for her er altid meget guld, noget vi lige står og savner, noget der binder flere designs sammen. Og, som dermed øger anvendeligheden for Dig.


Zhenzi har fokus på det der er vigtig

Det vægter meget tungt hos Zhenzi at være klar over deres produktions ansvar, og Zhenzi går meget op i miljø. Og, på typisk sønderjysk fortæller Zhenzi "Undskyld vi er ikke bæredygtige - men vi arbejder på det." Ambitionen er at være bedre i morgen end vi er i dag. Faktisk er målet for 2023 at 60% af produktionen er bæredygtig, og hele 80% i 2025. Og, tillad mig at tilføje, når at det kommer fra en sønderjyde - så er det sådan. I Danmark er det sådan at man skal passe meget på hvad at man skriver omkring bæredygtighed og økologi mv. faktisk så meget at både Zhenzi og vi kan få ørene i klemme hvis ikke dokumentationen er fyldestgørende. Det gør så at vi alle passer på og ikke bruger det som salgsargument. Zhenzi tager de miljømæssige initiativer fordi at de er vigtige for Zhenzi, det synes jeg er så charmerende og dejlig sønderjysk.
For Dig som kunde er det også vigtigt at vide at der bliver gjort noget der gavner os alle. Det er den vej det skal gå. Men Du kan også mærke en forandring i tøjet der ikke nødvendigvis har noget med miljøet at gøre. Zhenzi har tidligere haft produceret tøjet i fortrinsvis lette materialer som som polyamid, akryl og polyester og er nu mere gået over i de mere naturlige og komfortable garner som bomuld, modal, viskose osv. Oftest er det basis varerne der er lavet sådan og så kommer fashion - altså de modeskabende styles - i de lette materialer. Logikken er at print og farver står mere klart i de lette kvaliteter og er bare ikke så nemme at få rigtige i naturfibrene. Det er det der er vigtigt for Dig.


Hvor er det nye og hvor ligger der måske nogle guldfund til små penge

Det skal være nemt at finde noget nyt og spændende, derfor ligger det senest ankomne Zhenzi øverst på siden. Det højt aktuelle ligger altid øverst og frister den svage sjæl ;-) det kan virke tarveligt men er faktisk en service idet Du jo oftest leder efter noget nyt og spændende. Tilsvarende ligger udsalg og tilbud længere nede på siden. Her er tale om tidligere kollektioner der både kan være fashion, basis/noos samt ekspres kollektioner, som altså skal sælges ud. Her ligger virkeligt mange guldklumper som kan købes til små penge. Det er så genialt fordi at Du kan være heldig at finde højt aktuelle varer fra forrige kollektioner som kan købes til små penge. Det er en fantastisk måde lige at få lidt mere med i kurven således at den fragtfrie grænse opnås. Husk når at Du scroller er det kollektioner der ligger i rækkefølge efter tid, så skal Du finde ex. noget til sommer kan det komme af flere omgange. Men skænk en kop varmt og det er tiden værd at se det hele. Oftest sendes alt nyt fra Zhenzi lager samtidigt til hele kongeriget, så er det op til os hvor hurtigt at det kommer i butikken samt på webshoppen - det gør det lynhurtigt - for vi elsker Zhenzi. Tag mig hurtigt til Zhenzi udsalg Tryk her


Lige det sidste med

Nu at Du har læst så langt er Du dedikeret Zhenzi fan, derfor slår jeg et slag for vores lynhurtige forsendelse der oftest er dag til dag. Vi sender alle hverdage og får afhentet pakker lige over middag. Skulle der være det mindste der driller afsendelse af Din pakke fanger vi Dig direkte så at Du har status på bestillingen. Ønsker Du en særlig model vi ikke har, skaffer vi den gerne hvis at det kan lade sig gøre. Uden ekstra omkostninger og stadig med fuld returret. Har Du behov for om forandringer af tøjet, ja så tøv ikke med at fange os, vi har nemlig syerske in-house. Brænder Du også for tøj så sender vi regelmæssigt live på Facebook, her skal jeg hilse at sige at der er plads til fis og ballade samt tips og tricks. Du kan komme i fokus eller bare se med, deltage i konkurrencer eller bede os om at tage lige netop den Zhenzi style med som at Du ønsker at se. Tag mig hurtigt til Facebook siden, her finder Du vores live begivenhed og meget mere Tryk her