Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Nikwax

NIKWAX er absolut førende indenfor vaskemidler og imprægnerings produkter til rengøring og pleje af tøj du bruger udendørs. Tøjets oprindelige egenskaber forsvinder efterhånden som det bruges og vaskes, derfor er det vigtigt at vedligeholde i forbindelse med vask - og naturligvis kan man tilføje. Personligt kender jeg kun til en tekstil der ikke mister sin oprindelige evne lige så hurtigt som andre, det er den gode gamle gummi regnfrakke som fiskerne har tyet til i årtier, men alt andet mister funktionaliteten. Det er da ærgerligt nu det er overtøj der koster mange penge og som reelt kun vaskes 1-3 gange per sæson. Så få det bedste ud af dit overtøj, det skylder du dig selv. Nikwax Down Wash Direct til dun og Tx.Direct Wash-in imprægnering til overtøj og regntøj samt samt Tech Wash der er vask til overtøj og regntøj finder du herunder. Vi kender alle eksemplet med at næsten have opgivet et par sko, de er beskidte og lugter lidt dårligt. Men giver du dem lidt kærlighed med rengøring samt vask får de nyt liv - og det er slet ikke så tosset endda. Læs mere om de enkelte produkter herunder ved at klikke på dem.

Nikwax er Easier - Safer - Drier
Frit oversat er Nikwax produkterne Nemme at bruge (oftest i vaskemaskine), Sikre at bruge fordi de ikke indeholder drivgasser, flourcarbon eller giftstoffer - de er vandbaserede, Tør fordi at Nikwax holder dig tør, lun og komfortabel i det våde vejr. Så om du færdes i Danmark, skal udforske Borneo's jungle, arbejde eller fritid så skelner Nikwax ikke og gør sit arbejde også når du gør dit.

Hvad handler Nikwax om

Det handler i ganske simpelt om at få mest muligt ud af det overtøj du holder så meget af. Bevare egenskaberne og i nogle tilfælde endda forbedre dem - det er Nikwax.


Hvor køber jeg Nikwax - det gør du da HosLohse.dk

Vi har produkterne og bruger dem selv, så vi kender dem og vi kender faktisk til flere end dem vi har lige nu.


Hvor er Nikwax billigst - HosLohse.dk

Vi gør hvad vi kan for at holde prisen skarp og fragten i bund, det er god stil.


Hvilke produkter producerer Nikwax

Jeg lister lige hurtigt for god ordensskyld nej jeg skal nok skåne dig, men de laver faktisk mere end 41 unikke produkter i skrivende stund. Velkendte og anerkendte i branchen, det er da meget godt klaret.


Nikwax står på hylderne HosLohse.dk året rundt

Fordi vi ikke kender et hverken bedre eller billigere alternativ der er så gennemarbejdet. Vi sælger dem året rundt og får også efterspørgsler på produkter fra Nikwax vi ikke har, så skaffer vi dem. Sæsonudsving kan medføre at vi tid efter anden kun har en tre produkter og andre gange op mod elleve på skemaet - det varierer, men fan er vi altså.


Leder Du efter en Nikwax - så finder HosLohse.dk den hos Nikwax - vi går i hvert tilfælde meget langt

Vores lager er stort men det når af og til også bunden eller slut på en sæson. Fortvivl ikke vi gør hvad at vi kan for at finde den hos Nikwax og tager den gerne hjem til dig uden ekstra omkostninger og med fuld returret - sådan skal det være og sådan er det altid.


Udvidet service - ja vi lever af service

Og, skaffer det du mangler eller forsøger i det mindste - sådan har det altid været og sådan fortsætter det.


Har Du lyst til at se mere så mød os også på Facebook

Her samler vi familien Danmark til hygge hver onsdag hvor at vi HosLohse.dk sender live. Vi kigger nærmere på forskelligt aktuelt tøj, tips og tricks, nye trends samt afvikler konkurrencer. Vi laver meget fis og ballade - langt mere end at vi har salg for øje. Af og til langer vi gaver ud til alle der ser med, eller rabatkoder udover at vi har gode tilbud og nedsatte varer i øvrigt. Men det for os vigtigste er at Karina siger noget vrøvl og Bjarne svinger kaffekoppen, imens at der bliver skrevet frem og tilbage i chatten. Du kan være tilbageholdende og passe dit eller udfordre Karina og Bjarne i en joke, alt kan ske og det gør det. Vi ses ;-) Kærlighed og glimt i øjet er vigtigt. Det vil jeg også være en del af send mig til Facebook.