Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok
JUNGE - Colleen - Laser Quilt - Sort
  • JUNGE - Colleen - Laser Quilt - Sort
  • JUNGE - Colleen - Laser Quilt - Sort
  • JUNGE - Colleen - Laser Quilt - Sort

JUNGE

Colleen - Laser Quilt - Sort

Ny teknologi giver nye produktionsmetoder og muligheder for nyt design. Her er det brug af laser quilt, hvor man med en laser kan gravere i jakken med bogstaver og tal. Den er frisk og ung og hun er med på noderne. Den har teknisk polyester fyld der er åndbar i denne kvalitet. Lækkert lavet med høj fyldig krave hvori der er skjult en justerbar hætte, indersiden af kraven er med aftagelig imiteret pels. Den har lynlås og overfald med trykknapper over og sammen med ribkant/vindstop i ærmet ved håndleddet holder den vinden ude. Den klarer også de korte byger. Den har slids med lynlås i hver side så at man kan lave mere bevægelighed eller ventilation efter behov. Med to varme lommer med lynlås, samt en inderlomme. Med facon og syninger der giver en god figur. Normal pasform.

Ryglængde på 89 cm og brystvidde på ca 2*51 cm i str 38/small.

Yderstof 100% polyester. Inderfor i 100% polyester. Imiteret pels 100% polyester. Fyld 100% polyester. Detaljer 50% uld, 47% akryl, 3% spandex. Vaskbar 30 gr.

Varenr. 2037-60
DKK 1.799,- DKK 1.500,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 495 kr.
JUNGE

Vi anbefaler også