Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
TexCare - Woolwash - Uldvask

TexCare

Woolwash - Uldvask

Uldvask der er allergivenlig, uparfumeret samt let nedbrydelig i miljøet og særlig skånsom mod huden. Bevarer uldens glans, blødhed og lethed, også efter mange vaske. Den modvirker filtning og forhindrer at farverne løber sammen. Bedst ved vask af ren ny uld - som en ex. en trøje og den må godt være gammel, det er bare en definition al uld i garderobeskabet er nyt - og uld blandet med andre fibre og kan bruges til silke. Indeholder ikke stoffer der gør nylon gråt og derfor kan den også bruges til uld lingeri og undertøj der kan indeholde lidt nylon. pH neutral og med proteiner der genopbygger skadede uldfibre selv i kalkholdigt vand. Skyllemiddel er overflødigt. Woolwash er et dansk produkt med udførlig manual.
Vanskelige pletter, her kan man kombinere ved at bruge pletfjerner der smøres på og højest sidder i 30 min.
Ved håndvask opløses ca. ½ spiseskefuld (4-5 ml) i 8-10 ltr. vand. Vask i køligt ca. 30 gr. vand, og skyl ligeså. Lad højest tøjet ligge 5 min. hvorefter at vandet klemmes ud, og der skylles en gang ved korrekt dosering. Tør ulden udbredt på på et håndklæde. Test altid uldens farveægthed.
Ved maskinvask på uld program doseres 1-2 spiseskefulde (10-15 ml) pr. maskinfuld. Test altid uldens farveægthed.

Miljø
De vaskeaktive stoffer er vegetabilsk baserede og testet for fuldstændig biologisk nedbrydelighed ved screeningstest OECD 302 B. Testen viser at indholdsstofferne opnår placering i bedste kategori "Let biologisk nedbrydelig". Lav dosering belaster naturen mindst muligt.

Allergi & Overfølsomhed
TexCare Woolwash er fuldt deklareret til at forbygge astma, allergi og overfølsomhed. Skabt til at være så skånsom som mulig mod dig og din hud. Uden parfume.

Flasken indeholder 550 ml. der svarer til 110 håndvaske.
DKK 129,-

Kundeservice

Leveringstid

1-2 hverdage

Kundeservice

Tlf. 24 59 87 63

Lav fragtpris

Fast lav fragtpris på 19 kr.

Vi anbefaler også

Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 595 kr.