Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere her
Ok
SOYACONCEPT - Alexa Regnfrakke Mørkblå
  • SOYACONCEPT - Alexa Regnfrakke Mørkblå
  • SOYACONCEPT - Alexa Regnfrakke Mørkblå

SOYACONCEPT

Alexa Regnfrakke Mørkblå

Indrømmet af og til makker vejret ikke helt ret. Af og til bliver det bare så træls at Du må tage mere skrappe midler i brug i jagten på at holde kroppen tør. En virkeligt god regnjakke er løsningen. Denne er egnet til selv de kølige dage, den har et let foer hvorfor Du ikke behøver yderligere overtøj. Den har alle de finesser der skal til for at man rent faktisk vil bruge den.
Den har A facon og beskytter dermed benene bedre mod regn. Den har aftagelig hætte som kan knappes. I taljen er der snøre så den kan snøres ind efter ønske, her er der lavet fine detaljer med læder på. Ved håndled er der knapper på manchetten så man kan justere. Der er to udvendige skrålommer med overslag der kan knappes. Bagpå er der en lille slids der sikrer bevægeligheden og er der brug for at justere vidden nederst er der også snøre her. Jakken lynes med en ordentlig kvalitets lynlås samtidigt er der overslag med knapper. Det er da gennemtænkt. En af mine personlige favoritter og ikke helt uden grund prisen er da fantastisk. Den er uden mellemfoer og er derfor let.
En rigtig regnfrakke.

50% polyurethane, 50% polyester.

Vaskes på 30 gr.

Varenr. 16366 6960
DKK 399,-
Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 495 kr.
SOYACONCEPT

Vi anbefaler også