Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63
-50% Nikwax - Wool Wash Uldvask

Nikwax

Wool Wash Uldvask

Vaskemiddel til uld underbeklædning & -sokker. Vasker skånsomt, blødgør, forbedrer sugeevnen, opfrisker uld og øger tørrehastigheden. Anbefales til Merino uld.

Hvorfor tekniske basislag-tekstiler tørrer hurtigt og afkøler dig...
Uldne basislag er designet til at blive båret på huden, hvilket giver brugerkomfort ved at opretholde kropstemperatur og kontrollere fugtigheden. De anvendte tekstiler er meget fugtspredende (de vil sprede fugten ud over et stort område), hurtigtørrende og åndbare. Det er derfor vigtigt, at bevare disse egenskaber, når uldne basislagene plejes.
Basislag skal plejes korrekt for at holde dem i god stand…
Basislag er fantastiske til at regulere din temperatur og kontrollere kropsfugt, men for at basislag kan blive ved med at fungere korrekt, skal der udvises forsigtighed ved vask.
Det anbefales at vaske genstande i uld i et mildt flydende vaskemiddel og undgå at bruge pulver eller biovaskemidler, der indeholder enzymer. Brug af konventionelle rengøringsmidler eller tekstil-balsam kan forringe fugtspredende egenskaber ved at få stof til at bevare fugt. Dette fører til reducerede fugtspredende egenskaber og langsom tørring af stoffet, hvilket igen fører til forringet komfort for brugeren. Ligeledes kan almindelige skyllemidler føre til at tøjet begynder at fnugge efter flere vaske.
Enhver, der er aktiv udendørs vil drage fordel af at have et basislag på...
Alle aktive mennesker bør bruge basislag til effektivt at styre kropsfugt og regulere temperaturen. Bjergvandrere, løbere, cyklister, og bjergbestigere er blandt dem, der anvender basislag for at bevare deres komfort, mens de er aktive.
Vask dine basislag efter brug...
Når dine basislag er blevet brugt et par gange, bør du vaske det med Nikwax Wool Wash™ for at opfriske, fjerne lugt, blødgøre og for at sikre at tøjet tørrer og holder dig afkølet som det skal, når du dyrker motion.
Påfør altid Nikwax Wool Wash™ på brugte uldne basislag, sokker, sportstøj og rejsetøj for at holde dem i perfekt stand.
Konventionelle rengøringsmidler og tekstil-balsam reducerer dine basislags ydeevne...
Brug af konventionelle rengøringsmidler og tekstil-balsam vil forringe de fugtspredende egenskaber i basislag-stoffer. Standard rengøringsmidler forhindrer ikke lugte i at blive opbygget i stoffet, når i brug. Konventionel tekstil-balsam efterlader vand-hadende (hydrofobe) rester, der vil reducere ydeevnen af stoffet, og forhindre det i at sprede fugt og fungere op til sit maksimale potentiale.
Nikwax Wool Wash™ overgår konventionelle rengøringsmidler og tekstil-balsam i forbedring af fugtspredning, hurtigere tørring, og fjernelse og forebyggelse af lugtopbygning.
For at opnå de bedste resultater, skal du sørge for, at bruge det rigtige produkt...
Nikwax Wool Wash™ er specielt udviklet til brug i rengøring og plejning af uldne basislag. Hvis du har syntetiske basislag, skal du sørge for, at bruge Nikwax BaseWash® for at opnå de bedste resultater.
Hvordan Nikwax Wool Wash™ giver dine uldne basislag bedre ydeevne...
Nikwax Wool Wash™ er let at bruge, da det renser og plejer på samme tid.
Nikwax Wool Wash™ forbedrer og giver nyt liv til de naturlige fugtspredende egenskaber i uldne basislag og øger samtidig åndbarhed. Dette hjælper stoffet med at sprede sved, tørre hurtigt og gør dig mere komfortabel under alle forhold.
Nikwax Wool Wash™ genopfrisker dine uldne basislag ved at deodorisere og forebygge ophobning af lugt når i brug.
Nikwax Wool Wash™ opretholder blødheden i dine uldne basislag.
Nikwax Wool Wash™ er bedre end rengøringsmidler og tekstil-balsam til at forbedre fugtspredning, accelerere tørring, og fjerne og forhindre lugt.
Som alle Nikwax-produkter, er Nikwax Wool Wash™ sikkert at bruge...
Nikwax gør alt for at minimere virkningen af Nikwax-produkter på miljøet og på dig, forbrugeren. Alle Nikwax-plejeprodukter er vandbaserede, ikke-brandfarlige, ikke-farlige, biologisk nedbrydelige, miljøvenlige, og indeholder ingen flygtige organiske forbindelser (VOC'er).
Folk, der bruger Nikwax Wool Wash™ siger, at det virker perfekt...
Nikwax Wool Wash™ er det foretrukne produkt for professionelle udendørstrænere.
Brug Nikwax Wool Wash™ i vaskemaskinen...
Brug ren Nikwax Wool Wash™ som pletfjerner inden vask. Fjern alle ikke vaskbare dele. Følg vaskeanvisningen i tøjet. Ikke til brug på vandafvisende beklædning.
Kom beklædningen i vaskemaskinen.
Brug 50 ml Nikwax Wool Wash™.
Følg vaskeanvisningen i tøjet.
Nikwax Wool Wash™ kan også påføres i hånden...
Brug ren Nikwax Wool Wash™ som pletfjerner inden vask.
Ryst godt før brug. Fjern alle ikke vaskbare dele. Følg vaskeanvisningen i tøjet. Ikke til brug på vandafvisende beklædning.
Kom tøjet i håndvarmt vand i balje eller vask.
Brug 25 ml Nikwax Wool Wash™
Skyl 3 gange i rent vand
Lad dine beklædningsgenstande tørre naturligt...
Tør på lave grader i tørretumbler, hvis dette tillades iflg. vaskeanvisningen. (Tumbling kan medføre skrumpning og at uldet "fnuller").

Flasken indeholder 300 ml.












DKK 99,95 DKK 49,98
Denne vare er udsolgt

Kundeservice

Leveringstid

1-2 hverdage

Kundeservice

Tlf. 24 59 87 63

Lav fragtpris

Fast lav fragtpris på 19 kr.

Vi anbefaler også

Leveringstid: 1-3 hverdage
Kundeservice: Tlf. 24 59 87 63
Gratis fragt og retur ved køb over 595 kr.