Fri Fragt over 199,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 199,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Kig med når at HosLohse.dk sender Live på Facebook hver onsdag kl. 19.


Kig med og få et godt tilbud og hør os fortælle om tidens trends og farver, samtidigt med at vi viser sæsonens nyheder frem. Vi viser tøj, overtøj og lingeri i størrelse 36-58.
Hvis du kigger med om onsdagen, er der også mulighed for at deltage i konkurrencer og shoppe Bjarnes bøjle som er en basisvare som bliver solgt til en vanvittig pris.


Du deltager ved at logge ind på Facebook og deltage i begivenheden. Du kan trykke på interesseret knappen på begivenheden, så bliver du mindet om at vi er live når vi går igang.
og se tidligere lives her
Du shopper direkte i live udsendelsen eller ved at komme ind i butikken i Nygade 3 i Nakskov.

Hvis vi viser noget, som du godt vil se nærmere på, så taster du "ja tak + varens nr" i kommentarfeltet.

Herefter får du et link i din messenger. Du køber ikke når du beder om et link. Det er først når du svinger dankortet eller swiper på mobilpay at varen er din.

Hvis du har modtaget flere link, kan du sagens putte dem i samme kurv. Du går bare tilbage til din messenger og trykker på næste link, så ligger systemet det i samme kurv.

Vi handler efter først til mølle princippet, så varen er først din når du har betalt for den. Så hvis du vil være sikker på at varen bliver din, så skynder du dig at gennemføre ordren. Hvis du så efterfølgende gerne vil have noget andet, så vælger du blot afhent i butik på den næste ordre og skriver i kommentarfeltet på ordren, at vi kan sende det samlet. Bliver det samlede køb over 199 kr., så refunderer vi selvfølgelig fragten.


Du kan gratis afhente i vores butik Nygade 3 i Nakskov ellers koster det 40 kr. til nærmeste pakkeshop medmindre du køber for mere end 199 kr. Så har du nemlig fri fragt. Vi sender indenfor 1-2 dage med GLS.


Vi håber du tjekker ind med lidt kommentarer og hilsner undervejs. Det synes vi er så hyggeligt.


Vi ses til en lille hyggelig time sammen med Bjarne og Karina direkte fra butikken i Nakskov, hver onsdag kl. 19.
< >