Fast lav fragt 19,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fast lav fragt 19,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Kig med når at HosLohse.dk sender Live på Facebook hver onsdag kl. 19.


Kig med og få et godt tilbud og hør os fortælle om tidens trends og farver, samtidigt med at vi viser sæsonens nyheder frem. Vi viser tøj, overtøj og lingeri i størrelse 36-58.
Hvis du kigger med om onsdagen, er der også mulighed for at deltage i konkurrencer og shoppe Bjarnes bøjle som er en basisvare som bliver solgt til en vanvittig pris.


Du deltager ved at logge ind på Facebook og deltage i begivenheden. Du kan trykke på interesseret knappen på begivenheden, så bliver du mindet om at vi er live når vi går igang.
og se tidligere lives her
Du shopper direkte her på webshoppen eller ved at komme ind i butikken i Nygade 3 i Nakskov.

Vi handler efter først til mølle princippet, så varen er først din når du har betalt for den. Så hvis du vil være sikker på at varen bliver din, så skynder du dig at gennemføre ordren. Hvis du så efterfølgende gerne vil have noget andet, så vælger du blot afhent i butik på den næste ordre og skriver i kommentarfeltet på ordren, at vi kan sende det samlet.

Du kan gratis afhente i vores butik Nygade 3 i Nakskov ellers koster det 19 kr. til nærmeste pakkeshop. Vi sender indenfor 1-2 dage med GLS.


Vi håber du tjekker ind med lidt kommentarer og hilsner undervejs. Det synes vi er så hyggeligt.


Vi ses til en lille hyggelig time sammen med Bjarne og Karina direkte fra butikken i Nakskov, hver onsdag kl. 19.
< 1 2 3 >