Fri Fragt over 495,-GaveindpakningHurtig Levering 1-2 hverdageKundeservice Tel.: 24 59 87 63
Fri Fragt over 495,-
Gaveindpakning
Hurtig Levering 1-2 hverdage
Kundeservice Tel.: 24 59 87 63

Kig med når at HosLohse.dk sender Live på Facebook hver onsdag kl. 19 samt når vi får lyst til at lave en Quickie live.


Kig med og få et godt tilbud og hør os fortælle om tidens trends og farver, samtidigt med at vi viser sæsonens nyheder frem. Vi viser tøj, overtøj og lingeri i størrelse 36-58.
Hvis du kigger med om onsdagen, er der også mulighed for at deltage i konkurrencer.


Du deltager ved at logge ind på Facebook og deltage i begivenheden. Du kan trykke på interesseret knappen på begivenheden, så bliver du mindet om at vi er live når vi går igang. Du kan også tilmelde dig vores sms-service, så får du besked 30 minutter før vi går igang. Tilmeld dig ved at sende en besked med teksten "hoslohse_ dit navn" til mobilnr. 445. Når du får en sms retur er du tilmeldt. Det er ret smart, så når du lige at blive klar.


og se tidligere lives her


Du shopper direkte i live udsendelsen eller ved at komme ind i butikken i Nygade 3 i Nakskov.

Hvis vi viser noget, som du godt vil se nærmere på, så taster du "ja tak + varens nr" i kommentarfeltet.

Herefter får du et link i din messenger.

Hvis du har modtaget flere link, kan du sagens putte dem i samme kurv. Du går bare tilbage til din messenger og trykker på næste link, så ligger systemet det i samme kurv.

Vi handler efter først til mølle princippet, så varen er først din når du har betalt for den. Så hvis du vil være sikker på at varen bliver din, så skynder du dig at gennemføre ordren. Hvis du så efterfølgende gerne vil have noget andet, så vælger du blot afhent i butik på den næste ordre og skriver i kommentarfeltet på ordren, at vi kan sende det samlet. Bliver det samlede køb over 495 kr., så refunderer vi selvfølgelig fragten.


Du kan gratis afhente i vores butik Nygade 3 i Nakskov ellers koster det 49 kr. til nærmeste pakkeshop medmindre du køberfor mere end 495 kr. Så har du nemlig fri fragt. Vi sender indenfor 1-2 dage med GLS.


Vi håber du tjekker ind med lidt kommentarer og hilsner undervejs. Det synes vi er så hyggeligt.


Vi ses til en lille hyggelig time sammen med Bjarne og Karina direkte fra butikken i Nakskov, hver onsdag kl. 19.


< 1 2 >